Yola Çıkmak, Niyet Etmek Anlamına Geliyor. Varmak, Birinci Değil, İkinci İşimiz.

Kastamonu İlindeyiz. Durağımız Araç İlçesi İğdir Köyü…

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Yayın Hayatına Başladığımız İlk Günden Bu Zamana Kadar İlkemiz Olan Doğru, Dürüst, İlkeli, Yerinde Haber Yapmak Amacıyla Çıktığımız Bu Yolda Başarı Çıtamız Her Geçen Gün Artmakta Olup Bunuda Siz Saygıdeğer Okuyucularımızın Ve Takipçilerimizin Bizlere Verdiği Destek Ve Teveccühlerinden Biliyoruz.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Editörleri Köksal Ustaoğlu Ve Hasan Kayra Ustaoğlu Bir Günlük Program İçin Kastamonu İlindeydi. Buradan Araç İlçesine Bağlı İğdir Köyüne Gittik. Burada İğdir Köyünde Yapılmakta Hes Santral İnşaatına Gittik. Bu Hes Santral İnşaatına Genel Müdürlük Yapan Akçaabatlı İnşaat Mühendisi Ayrıca Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Demirci’nin Misafiri Olduk.

dsc_0036-004.jpg

Sabahın İlk Işıkları Güne Başlamasıyla Birlikte Gözümüzü Açtığımız Araç İlçesindeki Tesislere Gelerek Özel Aracıyla Oğlum Ve Beni Alan Tuncay Demirci’ye Öncelikle Teşekkür Etmek İstiyorum. Gerçi Tuncay Demirci Bizleri Misafir Ettiği Süre İçerisinde O Kadar Çok Teşekkür Etmem Gerekiyor ki Sanırım Bunu Kadim Dostu Sürekli Birbiriyle Şakalaştığı Mehmet Özbayrak Duysa Kıskanır Gibi Hissediyorum.

Tuncay Demirci İle Yerinde Ve Çalıştığı İnşaat Sahasındaki Röportajımızı Siz Saygıdeğer Okuyucularımız Ve Takipçilerimizle Birlikte En Kısa Süre İçerisinde Paylaştıracağız.

Araç İlçesi İğdir Köyünde Üç Bölge Sahasında Gerçekleştirilen İnşaat Çalışmalarının Birebir Takipçisi Olan, En Küçük Detayına Kadar İnşaatın Başarılı Bitmesi İçin Zaman Mefhumunu Bir Kenara Koyan İnşaat Mühendisi Akçaabatlı Hemşerimiz Tuncay Demirci’yi Çalıştığı İş Sahasında Görüntülemenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.

Fazla Sözü Uzatmak İstemiyorum. Dediğimiz Gibi Gurbette Çalışan Sılaya Özlemi Olan Değerlerimizi Yerinde Bularak Sizlerle Buluşturmaya Devam Ettiğimizi Söylemiştik. Söyleyişimizin Konuları Bizlere Yabancı Değil Genel Anlamda Özetlersek, Tuncay Demirci İle Akçaabat’ı Konuştuk, İş Hayatını Konuştuk, Özgeçmişini Konuştuk, Dünden Bugüne Tuncay Demirci’yi Konuştuk, Biraz Siyaset, Biraz Öz Eleştiri Derken Dopdolu Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

Kastamonu İli Araç İlçesi İğdir Köyünün Genel Görüntüleri Ve Tuncay Demirci’nin Çalışma Sahası İçerisinde Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajı En Kısa Zaman İçerisinde Akçaabatın Sesi Haber Sitesinde Okuyabilirsiniz…..

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-076.png

Editör: TE Bilisim