"Trabzonspor'un Hakkını Yemeyin"

Karadenizli Sevilen Şarkıcı Canlı Yayında Söylediği Sözlerle Gündeme Oturdu

Karadeniz Müzik Severlerin Son Zamanlarda Beğeniyle Takip Ettiği Mavi Göç Grubunun Artvinli Solisti Faik Pala Katıldığı Bir Televizyon Programında Trabzonspor İçin Söylediği Sözler Sosyal Medyada Bir Anda Gündem Oldu.

Faik Pala'nın Programda "Bordo Mavili" Kıyafetine Dikkat Çeken Sunucunun Bunun Nedenin Sorması Üzerine Pala, Bu Renkleri Trabzonspor Sevdasından Dolayı Tercih Ettiğini Belirterek Tüm Trabzonsporlulara Selam Gönderdi. Pala "Trabzonspor’uma Marş Yaptım Ve Hediye Ettim." Dedi.

TRABZONSPOR'UN HAKKINI YEMEYİN!

Pala, Trabzonspor'un Her Zaman Güce Karşı Mücadelenin Simgesi Olduğuna Dikkat Çekerek "  Trabzonspor’umuzun Hakkını Yemeyin, Trabzonspor Her Zaman Emek Hırsızlarına Karşı Dik Durmuşdur Aynı Zamanda Para İle Güce Karşı Mücadeledir. Trabzonspor Karadeniz'in Son Kalesidir Ve Trabzon Saltanatların Çökertildiği Yerdir. Aynı Zamanda Trabzonlu Olmayıp Trabzonspor'u Tutanlar Da Bu Kalenin İçindedir. Her Zaman Birliktelik Sağlayarak Bu Kaleyi Daha Da Güçlendirmeliyiz" İfadelerini Kullandı.

m-003.jpg

Artvinli Sanatçı "Daha Önce Üç İstanbul Takımından Birini Tutuyordum Ancak 3 Yıl Trabzon'da Kaldıktan Sonra, Şehrin Havasını Soluduktan, Suyunu İçtikten Sonra Doğruyu Görerek Trabzonspor'a Gönül Verdim." Dedi.

Efsane İsim Kazım Koyuncuyu Da Unutmayan Pala " Rahmetli Kazım Abim Ne Güzel Söylemiş “Trabzonspor’u Tutmak Sadece O Yörenin Çocuğu Olmakla Açıklanabilecek Milliyetçi Bir Davranış Değildir. Benim İçin Trabzonspor, En Güçlülere Karşı Koyan Ve Herkesi Yenen Hayali Kahramandı. Öyle Bir Kahramandı Ki Statükoyu Bile Devirmişti.” Ona Katılmamak Mümkün Mü " İfadelerini Kullanarak Sözlerini Noktaladı.

Editör: TE Bilisim