TRABZON MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AKÇAABAT İLÇESİNE ÇIKARTMA YAPTILAR

Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın İle Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs Akçaabat İlçesini Ziyaret Ederek İlçe Halkı İle Bir Araya Geldiler.

Akçaabat İlçesini Karış Karış Gezen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Ve MHP Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs Akçaabat İlçe Halkının Oylarına Talip Oldular Hem De Ak Parti Yönetimi İle Neden Hükumet Kurmadıklarını Açık Ve Net Bir Şekilde Akçaabat Halkına Anlatmaya Çalıştılar.

05 Ekim 2015 Pazartesi Günü Öğle Saatinden Sonra Akçaabat İlçesine Ziyaret Eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Trabzon İl Başkanı Muhammet Demeli, MHP Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar Ve İlçe Yönetimi Akçaabat Programına Katıldılar.

İlk Olarak Akçaabat MHP İlçe Başkanlığı Binasında Partilileri İle Bir Araya Gelen Trabzon MHP Milletvekili Adayları 1 Kasımda Yapılacak Olan Genel Seçimlerde İzlenecek Yol Haritasında Fikir Alış-Verişi Yaptılar. Çok Sayıda Akçaabatlıya Ulaşmak İçin Ayrı Guruplara Ayrılan MHP Trabzon Milletvekili Adayları Sıcak Ve Sempatik Tavırları İle Dikkat Çektiler.

Ziyaret Esnasında Bazı Akçaabatlı Vatandaşlar Trabzon MHP Milletvekili Adaylarına Hükümeti Neden Kurmadınız Sorusuna İse Şu Şekilde Cevap Verdiler:

Vatandaşlardan Gelen Soruların Tamamına  MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Cevap Verdi

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Vay Hükümet Ortağı Niye Olmadı, Vay HDP Ye Neden Bakanlık Verdi Diye İşkembeden Sallayan Var. İlk Olarak Sayın Ahmet Davutoğlu Saraydan Hükümet Kurma Gibi Bir Görev Almadı. Hükümeti Ne Şartla Olursa Olsun Kurmama Görevi Aldı. Hükümet Kurma Görevi Alsaydı PKK’nın 10 Maddelik Barış Şartlarını Kabul Eden Hükümet, MHP’nin Bu Milletin Bekası İçin Hırsızların Yolsuzlukların Adalet Önüne Çıkarılmasıyla İlgili 4 Maddelik Hükümet Kurma Şartlarını Kabul Ederdi. AKP Dışında 3 Parti Daha Vardı. Onlara Neden Hükümet Kurma Görevi Verilmedi.  Sayın Davutoğlu, Saray Tarafında Hükümeti Kurmama Yönünde Görevlendirildi. Bunu Hiç Kimse Başka Türlü Yutturmaya Çalışmasın Diyerek İlçe Halkını Aydınlatmaya Çalıştılar. Ayrıca Biz Hükümet Kurmak İçin Sadece 4 Şartımız Vardı. Bunları Hatırlayacak Olursak;

1- Anayasa'nın İlk Dört Maddesi Değiştirilemez, Değiştirilmesi Teklif Dahi Edilemez. Bu, MHP’nin Vazgeçilmez Şartıdır.

2- Çözüm Süreci Eksiksiz Ve Bahanesiz Olarak Ortadan Kaldırılması, Sürecin Tümüyle Tasfiyesi, Müzakere Kabul Etmeyen Talep Ve İsteğimizdir.

3- Toplum Hayatını Felç Eden, Adalet Ve Ahlak Kurallarını Hiçe Sayan Rüşvet Ve Yolsuzluk İddialarının 17-25 Aralık Kapsamında Tekrar Ele Alınarak, Ucu Kime Dokunursa Dokunsun Üzerine Gidilmesi Tartışmasız İsteğimizdir.

4- Anayasal Yetki Ve Sorumluluklarını İnat Ve Israrla Çiğneyen, Hiçbir Kural Tanımayan Cumhurbaşkanı'nın, Görevinin Gerektirdiği Meşru Ve Hukuki Zeminde Bulunmasının Yanı Sıra Kuvvetler Ayrılığı Prensibinin Parlamenter

Demokrasiyle Muhafazası, Sağlıklı Bir Koalisyon İçin Aradığımız Temel Kriterdir.

Yani Bizler MHP Teşkilatı Olarak Kendi Şahsımızın Geleceği İçin Hükümet Kurmamış Değiliz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bekası Ve Devamı İçin Mutlak Geçerli Dört Şartı İleri Sürmemize Rağmen Maalesef Saraydan Yönetilen Ak Parti Şartlarımız Kabul Etmeyerek Ülkemizi Kaosa Sürüklemeye Çalışmaktadırlar. Ancak, 1 Kasım Günü Siz Değerli Vatanseverler Desteği İle Ülkemiz Üzerinde Oynanan Bu Kirli Oyuna Son Vereceğiz Ve Hepsinin Yüce Divan’da Yargılanması İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanı Çıkıp 400 Milletvekili Verseydiniz Seçimden Sonra Gelen Yüzü Aşkın Vatan Evladımız Can Vermeyecekti Demeye Getirmektedir. Gerek Siz Değerli Akçaabat Halkı, Gerekse Ülkemiz Halkının Uyanması Gerekmektedir. Eğer Siz Değerli Kamuoyu Rüşvet, Yolsuzluk, Ahlak Ve Adalet Kurallarından Yoksun Yaşamak İstiyorsanız Bizim Sizlere Söyleyecek Başka Bir Sözümüz Yoktur. Sadece Şunu Bilmenizi İstiyoruz; Suriye’de Yaşanan İç Savaştan Kaçanlar Ülkemize Sığındılar. Allah Göstermesin İleride Ülkemizde Bir İç Savaş Çıksa Türk Halkını Kabul Edecek Veya Türk Halkının Sığınacağı Tek Bir Komşumuz Olmadığınızı Bilmenizi İsteriz. Diyerek Çeşitli Uyarılarda Bulundular.

Bu Ülkede, Bu Dönemde, Her Zamankinden Daha Çok Güçlü Bir MHP’ye İhtiyaç Var. Onun İçin Hep Beraber Elimizi Taşın Altına Koyalım. Sizlerden Destek Bekliyoruz, Çevrenize Etrafınıza Bunları Söyleyin. Sadece Oylarınızla Değil Memleketin İçinde Bulunduğu Şartlar Bunu Biraz Zorunlu Kılıyor. Hakikaten Bu Ülke Sıkıntıdadır Biz Bunu Aylar Öncesinden Söyledik.

Seçimin Erkene Alınmasına Seçimden İki Gün Sonra Saray Zaten Karar Verdi. Biz Onlara Milli Bir Duruş Gösterdik, Belli İlkeleri Onlara Anlatarak Ülkenin Felakete Gittiğini Söyledik Ve Bizde Haklı Çıktık. Çözüm Sürecini Durdurun Dedik Kendileri Durdurmak Zorunda Kaldı. Seçimin İlk Akşamı Ahmet Davutoğlu Erken Seçim Olur Dedikten Sonra Bizde Açıklamanın Ardından 2 Saat Sonra Sen Erken Seçim Diyorsan Bizde Erken Seçimde Varız Dedik. Sonra Çözüm Süreci Başlıklı Doğu Ve Güneydoğu Kan Gölüne Dönünce Biz Bu Şartlarda Erken Seçim Olmaz Dedik. Oralarda Sandık Taşıyalım Noktasına Geldi Bu İş. Bu Kadar Büyük Sorunlar Varken Küçük Ayrıntılara Takılmayalım. Herkes Ülkenin Geleceğine Sahip Çıkmalı, Bir Kişinin Kaprisleri Yüzünden Türkiye’de Şuanda Örtülü Gizli Bir Savaş Var. Ağır Bedeller Ödeniyor Bunun Bir Siyasi Sorumluluğu Olmayacak Mı? Olması Gerekir. Çünkü Bu Hırsı Taşıyan Kişiyi Durduramazsak Ülkeyi Felakete Götürüyor. Şimdide Döndü Rusya İle Kavga Ediyor. Bunun Kavgaları Kaprisleri Ülkemizi Felakete Götürüyor. Açıkçası Ülkemize Sahip Çıkalım MHP’yi İktidar Yapalım.

Akşam Saatlerine Kadar Akçaabat İlçesini Karış Karış Gezen Adaylar Akşam Saatlerine Doğru Trabzon İl Merkezine Hareket Ettiler.

Editör: TE Bilisim