Aydın'ın Koçarlı İlçesinde, Ramazan Ayında Piyasaya Sürülmeye Hazır Bekletilen 5 Ton Kaçak Domuz Eti Ele Geçirildi. Kuşbaşı Şeklinde Doğranmış Halde Bulunan Domuz Etleri İmha Edilirken Depoda Kokmuş Domuz Leşleri De Bulundu.

Jandarma Aydın'ın Koçarlı İlçesi Yeniköy Mahallesinde Vatandaşlardan Vurulmuş Domuzları Toplayan Bir Kişi Olduğu Yolunda İhbar Aldı. Jandarma Ekipleri Şüphelinin Dağlardan Vurduğu Domuzları Bir Depoya Getirdiğini Tespit Etmesi Üzerine Operasyon Başlatıldı. Şüphelinin Getirdiği Domuz Etleri İçin Özel Dondurucular Kurarak Saklamaya Çalıştığı Tespit Edilirken, Etleri Pazarlayacağını Tahmin Eden Jandarma Son Ana Kadar Depoya Baskın Düzenlemedi.

KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ 3 TON ET

Jandarma Kaçak Domuz Etlerini Pazarlamak İçin Yola Çıkarılacağı Sırada Ahmet T.'Ye Ait Depoya Baskın Düzenledi. Baskında 3 Tona Yakın Kuşbaşı Olarak Tüketime Hazır Hale Getirilmiş, Kalanı Da Kaburgalarından Sıyrılmış Ve Hayvan İç Yağı Olarak Kavurma Yapımında Kullanılmak Üzere Poşetlenmiş, Yaklaşık 5 Ton Kaçak Domuz Eti Ele Geçirildi. Askıda Bulunan Domuz Leşlerinin İse Bozulduğu Ve Kokmaya Başladığı Tespit Edildi.

Kaçak Domuz Etlerinin Kamyona Yüklendiği Sırada Suçüstü Yapılırken, Şüpheliler Gözaltına Alındı. Baskında Ele Geçirilen Domuz Etleri İle Hayvansal Maddeler, Belediye Ekipleri Tarafından Toprağa Gömülerek İmha Edildi. Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı.

(Habertürk)

123456---kopya-871.pngyesyeni-logo-final-20170527182934.png

 

 

Editör: TE Bilisim