Uygulamada Yeni Dönem

Jotun İle Uygulamada Yeni Dönem Başlıyor..

İş Süreçlerinde Maliyet Ve Zaman Tasarrufu Sağlayacak Yeni Ürünlerin Tanıtıldığı “Jotun İle Uygulamada Yeni Dönem ”Toplantısı Trabzon Novotel’de Gerçekleşti. . Büyük İlgi Gören Buluşmada Jotun Ürünleri Hakkında Konuşuldu Ve Ürün Denemeleri Gerçekleştirildi.

Dünya’da 100’ü Aşkın Ülkede, Türkiye’de 320’nin Üzerinde Mağazasıyla Hizmet Veren Norveçli Boya Markası Jotun Ürünleri Hakkında Novotel’de Gerçekleştirilen Seminerin Konuşmacıları; Jotun Karadeniz Bölge Müdürü Burak Kayalarlı, Jotun Karadeniz Satış Sorumlusu Emre İlhan, Teknik Servis Mühendisi Yunus Emre Sağlam Olurken, Jotun Ürünlerinin Uygulama Safhasında İse Jotun Fabrika Personeli Savaş Usta Seminerde Yer Aldı.

Seminerin Açılış Konuşmasını Jotun Karadeniz Bölge Müdürü Burak Kayalarlı Yaptı. Kayalarlı Yaptığı Kısa Konuşmada; “Karadeniz Bölgesinde Jotun ’un Her Geçen Gün Çıtayı İl, İlçe Bayilerimiz Ve Ustalarımızın Sayesinde Yükseklere Çıkardıklarını Belirterek Bu Başarı Hepimizin Başarısıdır” Dedi.

Seminerin İkinci Konuşmasını Jotun Karadeniz Satış Sorumlusu Emre İlhan Yaptı, İlhan Yaptığı Konuşmada, Jotun Boya Ve Jotun Türkiye Tanıtımı Referans Projeler Hakkında Bilgiler Verdi.

Jotun Teknik Servis Mühendisi Yunus Emre Sağlam İse, Jotun Boya Ürünleri Ve Jotun’u Farklı Kılan Tercih Sebebi Yapan Avantajları Anlattı.

Jotun Fabrika Ustası Savaş Usta, Sunumlar Esnasında Jotun Fenomastik Macun, Fenomastik Güzel Evim, Mineral Boya, Effect Boya Uygulamaları Yaptı.

BÖLGE BAYİLERİ MÜKEMMEL EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Trabzon Novotel’de Yoğun Bir Katılım İle Gerçekleşen Organizasyonun Ev Sahipliğini Jotun Trabzon Bölge Bayileri Akayvaz Yapı, Muratoğlu Yapı Ve Kukul Yapı Yaptı.

Akayvaz Yapı Ortaklarından Ahmet Akbulut, Böyle Önemli Bir Toplantı Ve Seminere Ev Sahipliği Yapmaktan Büyük Bir Onur Ve Mutluluk Duyduklarını Söyledi. Toplantıya Katılan Jotun Karadeniz Bölge Müdürü Burak Kayalarlı’ya, Jotun Karadeniz Satış Sorumlusu Emre İlhan’a, Teknik Servis Mühendisi Yunus Emre Sağlam’a Seminere Katılan Ustalara Teşekkür Etti. Seminerin Sonunda İse Katılımcılarla Birlikte Aile Fotoğrafı Çekilerek Sonrasında İse Yenilen Toplu Yemekle Bir Seminer ’de Sona Ermiş Oldu.

Yeni Ürünlerin Tanıtıldığı “Jotun İle Uygulamada Yeni Dönem ”Toplantısında Haber Sitemize Kısa Bir Açıklamada Bulunan Jotun Karadeniz Satış Sorumlusu Emre İlhan;

 “Karadeniz Bölgesinde İlk Usta Seminerimizi Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Yaşadık. Usta Seminerinde Hedeflediğimiz Kitle; Uygulamacı Firmalar, Ustalar Ve Mütahit Firmalarımız Oldu. Konuyla Alakalı Verdiğimiz Bilgiler, Jotun ‘un Tarihi İle Alakalı Bilgilerdi. Karadeniz Bölgesiyle Alakalı Bilgileri Sunumlarımızla Seminerimize Katılanlarla Paylaştık. Ayrıca, Trabzon Ve Çevre İlçelerdeki Referans Projelerimizden Bahsettik. Bu Projelerimizi Nasıl Aldığımızı Anlattık. Jotun’u Farklı Kılan Özellikleri Neden Tercih Edildiğiyle Alakalı Bilgileri Seminere Katılanlarla Paylaştık. Amacımız İse, Yeni Ürünlerimizi Tanıtmak Jotunu Tanıtmak Ve Önümüzdeki Yıllarda da Bu Seminerleri Devamlı Hale Getirmektir.”

JOTUN

Jotun Boya 1926 Yılında Norveç’te Kuruldu. Türkiye Faaliyetlerine 1986 Yılında Başlamış Olup 1993 Yılında Çerkezköy’de Boya Fabrikasını Kurmuştur.2 Segmentte Faaliyet Göstermektedir. Deniz Boyaları, Endüstri Boyaları, Toz Boyalar Ve Dekoratif Boyalardır. Karadeniz’de Son Yıllarda En Hızlı Büyüyen Ve İkonik Yapıları Koruyan Bir Boya Firmasıdır. Türkiye’de Ve Karadeniz Bölgesinde Yatırımlarına Devam Etmektedir. Çerkezköy’de Bulunan Fabrikadan 10 Ülkeye İhracat Gerçekleştirilmektedir. Referanslar İstanbul Havalimanı, Ovit Ve Avrasya Tünelleri, ÇAYKUR Fabrikaları, Ramada Ve Dedeman Otelleri Referanslarından Sadece Bazılarıdır.

ÖNEMLİ:Fotoğrafların Tamamına KÖKSAL USTAOĞLU Facebook Sayfasından Bakabilirsiniz...

dsc_0010-003.jpgdsc_0018-001.jpgdsc_0019.jpgdsc_0027-002.jpgdsc_0030-001.jpgdsc_0068.jpgdsc_0066-001.jpgdsc_0104-001.jpgdsc_0115-003.jpgdsc_0201-001.jpgdsc_0206-001.jpgdsc_0220.jpgdsc_0203.jpgdsc_0276.jpgdsc_0292-001.jpgdsc_0294.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-413-092.png

 

Editör: TE Bilisim