İzmir cinayeti Trabzon'da çözüldü

İzmir'de işlenen vahşi cinayet Trabzon'da çözüldü

İzmir’de hunharca öldürülen Atilla Sezen Bil cinayetinin zanlıları olduğu ileri sürülen iki kişi Trabzon’da yapılan başarılı operasyon ile ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre; İzmir’in Menderes ilçesinde tatil amaçlı giden H.Y (29) ve B.H (28) isimli şahıslar iddiaya göre Atilla Sezen Bil’i öldürdükleri gerekçesi ile aranmaya başlandı.

HOLLANDA PLAKALI ARACA DİKKAT EDİN

İzmir İl Jandarma komutanlığı tarafından kimlikleri tespit edilen şahısların Trabzonlu oldukları öğrenilince Trabzon İl Jandarma komutanlığına bilgi verildi. Cinayet zanlısı oldukları öne sürülen iki şahsın Hollanda plakalı bir araç ile İzmir’den ayrıldıkları bilgisine de yer veren İzmir İl Jandarma ekipleri çalışma yapılırken bu yönde ayrıntıya dikkat edilmesini işaret etti.

JANDARMA POLİSE BİLGİ VERDİ

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumu Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bildirerek kent geneleninde polis yetki ve alanlarında olabilecekleri yönünde uyarı yaptı. Asayiş Şube Cinayet Büro dedektiflerine tüm detayları bildiren jandarma ekipleri Hollanda plakalı aracında durumunu aktardı.

ARACI ABLUKAYA ALDILAR

Cinayet Büroda bulunan dedektifler yapmış oldukları çalışama da aracın Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesinde bir sokakta park halinde olduğunu belirledi. Dün sabah 10.00 sularında aracın bulunduğu sokağı saran Trabzon Polisi Hollanda Plakalı aracı gözetleyerek beklemeye başladı. Bir süre sonra olayın zanlısı olduğu öne sürülen iki şahısta araca binerek hareket etmek istedi.

MAHKEMEYE SEVK EDİLECEKLER

Polislerin bindikleri aracın üzerine geldiğini fark eden iki arkadaş kaçmak için hareketlense de polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki ifadelerinin ardından şahısların mahkemeye sevk edileceği öğrenilirken olayın failleri olup olmadıkları tam netlik kazanmadı.

haber61

Editör: TE Bilisim