İzmir'de Adliye Yakınlarında Patlama Meydana Geldi. Olay Yerine Çok Sayıda İtfaiye Ve Polis Ekibi Sevk Edildi. Patlamanın Bomba Yüklü Araçla Gerçekleştirildiği Ve Olay Yerinde Yaralıların Olduğu Bildirildi.

Saldırının Ardından İki Teröristle Polisin Çatışmaya Girdiği Teröristlerden Birinin Öldürüldüğü, Diğeriyle Çatışmanın Da Az Önce Sona Erdiği Bildirildi. Adliye Çalışanları Güvenlik Tedbirleri Nedeniyle Dışarı Bırakılmıyor. Çalışanlar Adliye İçindeki Güvenli Bölgelere Götürüldü.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 6 Yaralının Geldiği Bildirildi

İzmir Adliyesi Yakınlarında Patlama Meydana  Geldi.

Görgü Tanıkları Adliye Önünde Bir Aracın Yandığını İfade Ediyor. Bölgede Yaralıların Olduğu Ve Ambulansların Sevk Edildiği Belirtiliyor. Doğan Haber Ajansı'nın Haberine Göre; Patlamanın Bomba Yüklü Araçla Gerçekleştirildiği Bildirildi

Saldırının Ardından İki  Teröristle Polisin Çatışmaya Girdiği Teröristlerden Birinin Öldürüldüğü, Diğeriyle Süren Çatışmanın Da Bir Süre Önce Sona Erdiği Bildirildi.

Patlama Sonrasında Olay Yerine Çok Sayıda Polis Ve Sağlık Ekibi Sevk  Edildi.  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 6 Yaralının Geldiği Bildirildi

Manas Bulvarı Salhane Dere Kenarında İnceleme Yapan Polis Ekipleri,  Bölgeye Trafik Akışını Kesti. Giriş Ve Çıkışları Kontrol Altına Alan Polis, Siyah  Montlu, Beyaz Bereli Ve 1,65-1,70 Metre Boyundaki Bir Şüpheliyle İlgili Çalışma  Başlattı.

Bu Arada, Çatışmada Ölü Ele Geçirilen Teröristin Üzerinde Patlayıcı Olup Olmadığı Polis Ekipleri Tarafından Araştırılıyor.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GELDİ

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlık Tarafından İzmir'deki  Patlamaya İlişkin Geçici Yayın Kısıtlaması Getirildiğini Bildirdi.

yesyeni-logo-final-857.png

Editör: TE Bilisim