İYİ Parti’den Erken Seçim Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Yerel Seçimlerin Erkene Alınmasıyla İlgili Olarak, "Öne Alınacağını Düşünmüyorum. Buna Hangi Muhalefet Partisi 'Evet' Diyecek. Kasım Ayı İle Mart Ayı Arasındaki Farkı Biri İzah Etsin. Mart Ayında Yapılsın, Daha İyi Olur, Verimli Olur" Açıklamasını Yaptı.

Milletvekili, Kayıtları TBMM Şeref Holü’nde Devam Ediyor. İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın Kaydını Yaptırdıktan Sonra Gazetecilerin Sorularını Cevapladı. Aydın, Yerel Seçimlerin Öne Alınmasına İlişkin, “Öne Alınacağını Düşünmüyorum. Buna Hangi Muhalefet Partisi ‘Evet’ Diyecek. Kasım Ayı İle Mart Ayı Arasındaki Farkı Biri İzah Etsin. Mart Ayında Yapılsın, Daha İyi Olur, Verimli Olur” İfadelerini Kullandı.

ÇOCUK İSTİSMARI HAKKINDA

Aydın, Çocuklara Yönelik İstismar Konusunda “Ümit Ediyorum Meclis Çalışmaya Başladığında Bütün Partilerin Fikir Birliğine Vararak Bu Alanda Atılması Gereken Adımların Atılacağını Düşünüyorum. Hukuka Uygunluğu Çerçevesinde Nasıl Bir Yol İzleneceği Partiler Arası Görüşmelerde Ortaya Çıkar. Biz Bu Konuda Atılacak Her Türlü Adımı Destekliyoruz” Dedi.

Elitaş’ın İYİ Parti Parti’nin Dağılabileceği İddialarına Aydın, “Ne Yaptığını Bilen İnsanlarız. Sayın Elitaş’ın Bu İşi Yönlendirmesine İhtiyacımız Yok. Dolayısıyla Öyle Bir Konu Söz Konusu Değil. Önümüzde Mahalli Seçimlere Konsantre Olmuş Vaziyetteyiz. En Azından Teşkilatlarımız Baskın Yapılan Seçimde Birbirlerini Tam Tanıyamamıştı. Şimdi En Azından Birbiriyle Tanışmış, Hedef Birliğine Varmış Şekilde Seçime Gideceğiz. Bizi Avantajlı Kılacağını Düşünüyorum” Diye Konuştu.

670-713.gif123456---kopya-20180703213647.png

Editör: TE Bilisim