Hüseyin Örs: “Trabzon’un Ankara’daki Sesi Olacağım”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ten Önemli Açıklamalar.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri Sonuçlandı. Seçim Sonuçlarına Göre Trabzon’dan İYİ Parti Milletvekili Olarak Seçilen Hüseyin Örs, Seçileceğine İnandığını Ve Saha Çalışmalarında Bunu Hissettiğini Söyledi.

TRABZON’UN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAĞIM

Hüseyin Örs, Yaptığı Açıklamada 2 Bin 500 Oy Farkla Seçildiğini Belirterek, “Seçim Trabzon’a Ve Ülkemize Hayırlı Olsun. Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum. Trabzon’un Hizmetinde Olacağız. Partili Partisiz Herkesin Hizmetinde Olacağız. Trabzon’un Milletvekili Olacağız, Trabzon’un Sorunlarının Takipçisi Olacağız. Trabzon’un Ankara’daki Sesi Olacağım” Dedi.

ORTAHİSAR’IN OYLARI GEÇ AÇIKLANDI

Seçilememe Gibi Bir Korkusu Olmadığını Sözlerine Ekleyen Örs, “Ortahisar’ın Oy Sonuçları Gelmeden Onlar Açıklandığı İçin, Ortahisar Benim Olduğum Merkez İlçeydi. Ortahisar’daki Oyları Sandıklardan Aldığınız Zaman Çıkacağımı Gördüm Zaten. Ortahisar Bana Kuvvetli Destek Verdi. Ortahisar En Geç Açıklandı. Ortahisar’ın Sandıkları Geldiği Zaman Seçileceğimi Biliyordum. Yüzde 15 Civarında Ortahisar’dan Oy Aldım. Onun İçin Rahattım” Şeklinde Konuştu.

TRABZON İÇİN İYİ BİR ÖRNEKTİR

İl Seçim Kurulu’nda Sıkıntı Yaşanmadığını İfade Eden Hüseyin Örs, “Seçim Kurulu’nda Sıkıntı Yaşanmadı. Kalabalıktı. Görevli Arkadaşlar Oyları Getirmişlerdi. Kuyruk Oluştu, Biraz Uzadı İşler. Sıkıntılı Bir Durum Yoktu. Diğer Partiden Arkadaşlarla Beraber Çay İçtik. Herkes Birbirine Saygılıydı Ve Trabzon İçin İyi Bir Örnektir” Dedi.

7 AYLIK PARTİ MECLİSE GİRDİ

İYİ Parti’nin Durumu İle İlgili Değerlendirmelerde Bulunan Hüseyin Örs, “İyi Parti Daha 7 Aylık Bir Parti. 7 Ay Önce Kurulan Bir Siyesi Parti. Teşkilatlanmasını Yaptı. Önüne Birçok Engel Çıkarıldı. Önce Kurulamayacak Denildi, Sonra Seçime Gidemeyecek Denildi. Bu Tür Badirelerden Geçen Parti Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Güçlü Bir Grubu Olan Bir Parti Haline Geldi.  Bu Bence İyi Bir Başlangıç. Bundan Sona Üzerine Koymak Lazım. Nihayetinde 7 Aylık Bir Partidir Bu. Devletten Yardım Almadan Ve Hiçbir İmkânını Kullanmadan, Tamamıyla Parti Teşkilatlarının Özverili Çalışması İle Böyle Bir Sonuç Alındı.  Bende Bunun Trabzon’da Bir Milletvekili Oldum. Seçim Çalışmalarında Sahada Hissediyordum Bunu Zaten. Ben Seçileceğime İnanıyordum. Bize Destek Verdiler Ve Azımsanmayacak Bir Oy Aldık. 7 Aylık Bir Parti Azımsanmayacak Bir Oy Aldı. Bundan Sonra Daha İyi Olacaktır. Başlangıç İçin İyi Diyorum Ben” İfadelerini Kullandı.

670-693.gif123456---kopya-20180626115824.png

Kaynak:Haber 61

Editör: TE Bilisim