İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, İktidara Yüklendi:

“BURNUMUZ HAVADA DEĞİL”

İYİ Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Örs, önceki akşam Çakırbey restoran iftar yemeği verdi. Büyük bir coşkunun hâkim olduğu programa 1000’e yakın kişi katıldı. Örs, toplantıda yaptığı konuşmada, esnafın kendilerine olan teveccühünü anlatarak, “Esnaf bizi nerede görse işyerine buyur ediyor. Ne mutlu bize. Çünkü biz İYİ Partililerin burunlarının havada olmadığını biliyorlar” dedi. Salondaki İyi Partili gençler sık sık, Örs’ün konuşmasını “Trabzon seninle, gençlik seninle…” sloganları keserken, çok sayıda kişi Dr. Hüseyin Örs’ü ayakta alkışladı.

 24 Haziran seçiminin kazananı İYİ Parti olacağı yönündeki inancına dair mesajını “İYİ BAYRAMLAR göreceğiz, görmeye de devam edeceğiz” ifadeleriyle veren Örs, “Geçmişte siyaseten birlikte olduğumuz güzel insanlar, kıymetli siyasetçiler, burası aile meclisidir. İyilerin aile meclisine hoş geldiniz. Türkiye’de çok siyasi parti kurulmuştur. Kimisi tozlu raflarında yerini almıştır. Ama biz daha birkaç aylık olan bir partinin teşkilatlarıyız. İktidara talip olan teşkilatları, hoş geldiniz sefa getirdiniz.” diyerek konuşmasına başladı.

“BİZİM MİLLETTEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK”

Hüseyin Örs, “ Trabzon’da saha çalışmaları yapıyoruz. Caddelerimizde yürüyüşler yaparken araçlar kornalarıyla bizi selamlıyor, esnaf bizi içeriye buyur ediyor. Ne mutlu bize. Çünkü biz İYİ Partililerin burnu hava değil, biz cakayı sevmiyoruz. Biz milletin içinden geldik. Milletle beraber olduk ve milletle yürüyoruz. Bizler önce Cenabı Allah’a sonra aziz milletimize güveniyoruz. Bizim milletten başka kimsemiz yok” diye konuştu.

DEMOKRASİ VURGUSU, BİRLİK MESAJI…

CHP’nin desteği için demokrasi vurgusu yaparak teşekkür eden Hüseyin Örs, “Demokrasi mücadelesinde millet ittifakı konusunda Cumhuriyet Halk Partisinin bize yaptığı katkı demokrasiye yapmış olduğu katkıdır. Onlara da huzurunuzda teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin ayrıştıran topluma ihtiyacı yok. Ne çekmişsek kutuplaşmadan çektik. Benim yanımda, benim karşımda mantığı kabul edilemez. Türk siyasetinin yeni bir dile ihtiyacı var. Bu lisan sevgi, birlik, beraberlik dilidir. İYİ Parti’nin dilidir. Geçmişte farklı partilerde siyaset yapmış olabiliriz. Bizim ortak paydamız demokrasidir. Cenaze namazından kimin hangi partili olduğuna bakıyor muyuz? Bakmıyoruz. İşte buna ihtiyacımız var. Birliğe ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ

Gaziantep’te çöp kamyonu ile İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener’in önünü kesenlere de sert tepki gösteren Hüseyin Örs, “Bu milleti durduramazsınız. Millet yeter dedikten sonra, kimseyi durduramazsınız. Hiçbir güç durduramadı. Askeri darbeler durduramadı, siz mi durduracaksınız?!” dedi.

huseyin-ors,iftar-yemegi-(1).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(2).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(5).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(8).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(10).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(12).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(14).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(15).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(16).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(17).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(20).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(22).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(23).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(24).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(25).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(26).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(27).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(28).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(30).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(31).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(32).jpghuseyin-ors,iftar-yemegi-(33).jpg670-657.gif123456---kopya-20180604003943.png

 

Editör: TE Bilisim