İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Sinan Değer’den Bir Günde Rekor Ziyaret..

İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Sinan Değer Bir Günlük Rekor Ziyaretinde Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene, Köprübaşı Ve Yomra İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti.

Sırasıyla İyi Parti Of İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu, Hayrat İlçe Başkanı Kadem Velioğlu, Çaykara İlçe Başkanı Aydın Kofoğlu, Dernekpazarı İlçe Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Sürmene İlçe Başkanı Gürkan Malkoç, Köprübaşı İlçe Başkanı Aydın Sancak Ve Yomra İlçe Başkanı Gündoğdu İskender’i Bir Günde Ziyaret Etme Fırsatı Yaşayan İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Sinan Değer, Bir Günde 7 İlçe Teşkilatı Ziyareti Gerçekleştirerek Bir Rekora da İmza Atmış Oldu.

Bir Günde İki İlçe Ziyareti Gerçekleştirme Çıktığı Yolda Partililerden Ve Vatandaşlardan Gördüğü Yoğun İlgi Karşısında Ziyaret Sayısını 7’ye Çıkardı. Trabzon’u Karış Karış Dolaşarak Ziyaretlerini Gerçekleştiren İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Sinan Değer Tanıtım Ziyaretlerinin Sonuncusunu Çarşamba Günü Maçka İlçe Teşkilatına Yaparak Noktalayacak.

Teşkilatlara Gerçekleştirdiği Tanışma Ve Tanıtım Programlarını Bitirdikten Sonra, Esnaf, Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum Ve Kuruluş Ziyaretlerine Başlayacak Olduğunu Açıklayan Değer, “ Bizler Vatandaşa Hizmet Etmeyi De Siyaseti De Biliyoruz, Fakat İki Konuda Da Samimiyet Önemlidir, Yerinde Ve Yerinden Çözümler Önemlidir. Bakın Trabzonlu Hemşerilerimizi Temsil Etmek İçin Yola Çıktık Dedi.

YOMRA TEŞKİLATI SİNAN DEĞER’i BAĞRINA BASTI

Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladığı Günden İtibaren Hergün Aralıksız Teşkilat Çalışmalarını Gerçekleştiren İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Sinan Değer Yomra İlçe Başkanı Gündoğdu İskender Ve Yönetim Kurulu Tarafından Özel Davetli Olarak Parti Binasında Ağırlandı.

Yoğun Kalabalık Partililer Tarafından Parti Binasında Karşılanan İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Sinan Değer Türkiye Siyasetinin Duayeni Sayın Koray Aydın’ın Memleketinde Olmaktan Gurur Duyduğunu Belirtirken Yomra İlçe Teşkilatının Gerçekleştirdiği Programa Teşekkür Ettiğini Söyledi.

dsc_0076.jpgdsc_0094.jpgdsc_0243.jpgdsc_0247.jpgdsc_0284.jpgdsc_0288.jpg670-579.gif123456---kopya-20180514231406.png

 

 

Editör: TE Bilisim