İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığının Yeni Yıl Mesajı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 2018’in son günlerinde yeni yıl mesajı yayınladı.

Yüce milletimize sefaletin ve her türlü bela ve müsibetin yaşatıldığı 2018 yılını geriye bırakırken maalesef her geçen yıl bir önceki yılı aratır olduğunu görüyor ve yaşıyoruz.

2018 yılı Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmak üzereyiz.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, AKP Hükümetiyle geçen, kaybolan ve heba edilen yılların toplamına bir yenisi daha eklenmiş, umutlar ve beklentiler bir kez daha ertelenmek zorunda kalmıştır.

2018 yılında da; ümitler hüsrana uğramış, heyecanlar hezimetlere dönüşmüş ve gerilimden beslenen bir siyasi alayış toplumsal huzuru zedelemiştir.

2018 yılında ekonomik  krizler toplumu adeta yaşamından bezdirmiş,toplum adeta açlık,yokluk ve sefaleti yaşamaktadır.Bu yaşanılabilir bir durum değildir.

2018 yılında Ülkemizde Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun hakim kılmak istendiği bir otokratik sisteme doğru evrildiğini görüyoruz ve yaşıyoruz.

Yasama yürütme ve yargı erklerinin tek elde toplandığı ve bu erklerin faaliyetlerini tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktaracak ulusal basın tek yanlı bilgi ile toplum adeta manipüle edilmektedir

Geride kalan 2018 yılı içinde, çekişme ve çatışma eğilimlerinin güçlendiği, kavga ve kaos sahnelerinin kuvvetlendiği, endişe ve korkuların tetiklendiği bir dönem olarak asla akıllardan çıkmayacaktır.

Demokrasiye yapılan kötülükler, çok sesliliğe vurulan darbeler, muhalefete gösterilen tahammülsüzlükler AKP’nin otoriter eğilimlerinin eseri ve neticesi olarak  görülmelidir.

Ülkemizin bugünkü gidişatından endişe duyan yüce milletimiz kısa bir süre sonra bu endişeyi umuda çevirecek fırsatı çok iyi kullanmalıdır.

Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2019 yılıyla ilgili beslediği umutlar, düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır.

Dileğim, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; taze başlangıçlar eşliğinde ve sıcacık duygular altında herkesin bir arada huzur  bulunmasını sağlamasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019’da; toplumdaki derin ayrışmanın ortadan kalktığı, kavgaların uzlaşmayla sonuçlandığı,bu kavga ortamı üzerinden hesap yapanların hüsrana uğradığı, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının her vatandaşımızın hanesine yerleştiği, geçmişi güzellikleri ile yad etmek, geleceğe umutla bakabilmeyi alışkanlık haline getirecek bir yıl olmasını Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ediyorum.

Bu vesile ile Yüce Türk Milletini yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Azmi KUVVETLİ

İYİ Parti İl Başkanı

1-(1)-229.gif1-(1)-231.png

Editör: TE Bilisim