İYİ Parti Trabzon Adayı Örs, Tüm Trabzonluları Akşener’in Bugünkü Mitingine Davet Etti

Trabzon’da önemli açıklamaları olacak!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Rize ve Gümüşhane mitinglerinden sonra bugünkü durağı Trabzon olacak.

Tüm Trabzonluları bugün saat 14.00’te Atatürk Alanı Meydan Parkta gerçekleşecek olan mitinge davet eden İYİ Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, “Sayın Genel Başkanımızın Trabzon’da çok önemli açıklamaları olacaktır. Dün Rize Mitingi öncesi havalimanında Trabzon’un sorunlarını konuştuk. Trabzon sorunlarına kendisi gayet vakıftır.” dedi.

SAYIN AKŞENER TRABZON’UN SORUNLARINA GAYET VAKIF

Akşener’in bugün gerçekleşecek olan mitingine hazır olduklarını belirten Örs “Trabzon İYİ Parti teşkilatları olarak Sayın Genel Başkanımızın düzenlemiş olduğu Trabzon mitingi için hazırlıklarımızı, duyurularımızı yaptık. Vatandaşımızda büyük bir beklenti var. Sayın Genel Başkanımızın Trabzon’da çok önemli açıklamaları olacaktır. Dün Rize Mitingi öncesi Trabzon havalimanında Trabzon’un sorunlarını konuştuk. Trabzon sorunlarına kendisi gayet vakıftır.” diye konuştu.

Meydan’da bugün saat 14.00’te yapılacak olan mitinge tüm Trabzonluları davet eden Örs “Bütün vatandaşlarımız bizim davetlimizdir. Sadece İYİ partililer değil; CHP’lisi, MHP’lisi, Saadet Partilisi, AK Partilisi herkesi davet ediyoruz. Genel Başkanımızı gelip dinlesinler. Onun açıklamalarından istifade etsinler. Biz daha sonra parti teşkilatlarımız ve aday arkadaşlarımız olarak Trabzon’un dört bir tarafında koşturmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Bugün tüm Trabzonluları mitinge bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

dsc_0215.jpg670-663.gif123456---kopya-20180609105502.png

Haber:Filiz YILDIRIM

 

Editör: TE Bilisim