İYİ Parti Akçaabat Kulisleri Yerel Seçimler İçin Hareketlendi.

30 Mart 2019 Yılında Yapılacak Olan Yerel Seçimler Öncesi Türkiye Genelinde İl Ve İlçelerde Tüm Siyasi Partilerde Aday Adaylığı Başvuruları Devam Ediyor.

15 Aralık 2018 Tarihine Kadar Devam Edecek Olan Aday Adaylığı Başvuruları Akçaabat İlçesinde ’de Devam Ediyor. Trabzon’un En Büyük İlçesi Olan Akçaabat’ta Ak Parti’de Aday Adaylığı Patlaması Yaşanırken Kulislerde Konuşulan İsimlerin Tamamının Ak Parti’den Aday Adayı Olduğunu Söyleyebiliriz. Ancak Önümüzdeki Günlerde Bir Sürpriz Yaşanmadığı Takdirde Ak Parti’den Aday Olacak Olan İsmin Başvuru Yapanlardan Her Hangi Birinden Olacağı Belirtiliyor.

Yine Akçaabat Kulislerinde Aday Adayı Patlaması Yapacak Olan Parti’nin İYİ Parti Olacağı Yönünde. Özellikle İYİ Parti Akçaabat Kulislerinde Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Akçaabat İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Olacağı Yönünde. Şefik Türkmen’in İsmi İYİ Parti Saflarında Konuşulmaya Başladığı Andan İtibaren Ak Parti Ve Diğer Partilerde Hem Aday Adayı Hemde Aday Dengelerini Olumsuz Yönde Etkileyebileceği Söyleniyor.

Türkiye Genelinde Olduğu Gibi Akçaabat İYİ Parti’de Belediye Başkan Aday Adayı Başvuruları 1 – 15 Aralık 2018 Tarihleri Arasında Yapılacağı Herkes Tarafından Biliniyor. Bu Anlamda Matematiksel Hesapları Bir Kenara Koyan İYİ Partililer Akçaabat’ı Nasıl Kazanırız Yönünde Tüm Kozlarını Kullanacakları Konuşulan Kulislerin Arasında Yer Alıyor.

Mustafa Mısır Başkanlığında Akçaabat Genelinde Kamu Kurum Ve Kuruluşları Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Gezerek Takdir Toplayan İYİ Parti Akçaabat İlçe Yönetimine En Büyük Destek Vatandaşlardan Geldiği de Konuşulanlar Arasında. Öğleki Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin İYİ Parti’den Kimi Belediye Başkan Adayı Görmek İstersiniz Sorularına Vatandaşların Verdiği Cevapları Paylaşmadan Geçemeyecek Olduğumuzu Belirtmek İsterim…

Sırasıyla: İş Adamı Osman AKBULUT – Yüksek İnşaat Mühendisi Şefik TÜRKMEN – Dr. Mahmut Haydar USTAOĞLU – Dr. Mustafa BOZALİ – Mühendis Mustafa CİNEMRE – Emekli Öğretmen İlami BOZALİ – İktisatçı Mahmut SİVRİKAYA – Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar SİVRİKAYA

1-(1)-133.gif1-(1)-135.png

 

 

Editör: TE Bilisim