İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır’dan Mevlit Kandil Mesajı

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Mevlid Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

Başkan Mısır, Mesajında Bir Mevlid Kandil’ini Daha İdrak Etmenin Sevincini, Huzur Ve Mutluluğunu Yaşadığını İfade Etti.

Başkan Mısır, Mesajında Şunları Kaydetti: “Bugün Âlemlere Rahmet Olarak Gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) Dünyamıza Teşriflerinin Yıl Dönümü… Karanlıkların Aydınlığa Kavuşmasında Ve Katılaşmış Kalplerin Yumuşamasında Çok Önemli Bir Yere Sahip Olan, Böyle Şerefli Ve Mübarek Bir Gün Vesilesiyle Peygamber Sevgisinin Gönüllerimize Kök Salmasını Diliyorum.

Duygularında Sevgi, Şefkat, Merhamet Ve Hoşgörüyü, İlişkilerinde Hakkı, Doğruyu, Güzeli Ve Vefayı, İbadetlerinde İhlâs Ve Samimiyeti Öne Çıkararak Gönülleri Fetheden, Güzellik Ve Ümit Dolu Hz Peygamber (SAV) Bütün Varlığıyla Bize Örnek Olmakta, Yaşamakta Olduğumuz Hayata Ve Geleceğimize Işık Tutmaktadır.

Bu Duygu Ve Düşünceler İçerisinde Mevlid Kandilimizin Bütün Müslümanlara Huzur Getirmesini, İnsanlığın İçine Düştüğü Sıkıntıların Aşılmasında Kardeşlik Bağlarımızın Güçlenmesine Ve Yeni Rahmet Kapılarının Açılmasına Vesile Olmasını Cenâb-I Allah’tan Diliyor, Hemşerilerimizin Ve Tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandilini Tebrik Ediyorum.”

MUSTAFA MISIR

İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

1-(1)-145.gif1-(1)-147.png

Editör: TE Bilisim