İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır 10 Kasım Mesajı Yayınladı

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır 10 Kasım Mesajında Şunları Söyledi:

"Kurtuluş Savaşı’nın Önderi, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Eşsiz Devlet Adamı Büyük Önder Atatürk’ü Sonsuzluğa Uğurladığımız Günün 80. Yıl Dönümünde, Hepimize Düşen En Büyük Görev; Atatürk’ü Ve En Büyük Eseri Cumhuriyet’i Anlamak, Cumhuriyet’in Değerlerini Her Koşulda Korumak, Atatürkçü Düşünceyi Benimsemek, Türkiye’yi Aydınlık Yarınlara Taşımaktır.

Büyük Önder; Fikirleri, İdealleri Ve Eserleriyle Bağımsızlığımızdan Tarihimize, Dilimizden Sanatımıza Ve Benliğimize Kadar En Gerçek Fikirlerin Ve En Sıcak Duyguların İçinde Aramızda Hep Yaşayan Bir Önderdir. Onun Bize Bıraktığı Işık Yolumuzu Aydınlatmaya Devam Etmektedir. O Çok Veciz Bir Şekilde “Türk Çocuğu Ecdadını Tanıdıkça, Daha Büyük İşler Yapmak İçin Kendisinde Kuvvet Bulacaktır” Diyor. Bize Düşen Gençlerimize Ve Çocuklarımıza Ecdadını, Atasını En Doğru Şekilde Anlatmak Ve Tanımalarını Sağlamak Olmalıdır.

Ancak Bu Şekilde Özünden Ve Köklerinden Beslenen, Yönü Çağdaş Medeniyete, Bilimin Ve Aklın Gücüne Dönük Nesilleri Yetiştirebileceğimize İnancımız Tamdır. Büyük Önderimizi Rahmet Ve Şükranla Andığımız Bugünde Onu Yas Tutarak Değil, Onun Fikir Ve Düşüncelerini İyi Anlayıp Özümseyerek, Emanetlerine Ne Kadar Sahip Çıktığımızı Göstererek, Onun Bıraktığı Müreffeh Türkiye’yi Daha Yukarılara Nasıl Çıkaracağımızın Bilincinde Olarak Anmalıyız Diyor, Saygıdeğer Akçaabatlı Hemşerilerime Selam Ve Saygılarımı Sunuyorum."

MUSTAFA MISIR

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı

1-(1)-110.gif1-(1)-112.png

Editör: TE Bilisim