İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’tan Akçaabat Esnafına Mesaj…

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut Seçim Çalışmaları Kapsamında Darıca Mahallesinde Gerçekleştirdiği Akşam Programında Vatandaşların Ve Esnafın Sıkıntılarını Dinledi. Osman Akbulut, Esnafın Bu Sıkıntılarının Farkında Olduğunu Dile Getirdi.

Bir Akçaabatlı Olarak İlçenin Sıkıntılarını İyi Bildiğini İfade Eden Akbulut’un Programları Oldukça Yoğun Katılımla Geçiyor.

"EVLAT, KARDEŞ, ABİ OLMAYA GELİYORUM"

“Evlat, Kardeş, Abi Olmaya Geliyorum” Sloganı İle Yola Çıkan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’u Akçaabatlı Seçmenler Bağrına Bastı. Akşam Ve Gündüz Gerçekleştirmiş Olduğu Mahalle Toplantılarının Son Derece Samimi Bir Havada Geçtiği Ve Gönül Rahatlığı İle Herkesin Kendini İfade Edebildiği Gözüktü. Akbulut, Birlikte Yönetmek Fikrini Halkımız Benimsemiş Görünüyor. Diyerek Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti:

 “Akçaabatlının Uzun Yıllar En Çok Şikâyet Ettiği Konu “Yaptım Oldu” Hizmetleridir. Halkın Fikri Sorulmadan, İhtiyacın Tam Olarak Ne Olduğu Tespit Edilmeden Yapılan Tüm Çalışmaların Zaman İçinde Ağır Aksak Bir Yürüyüş Şekli Aldığını Bunun Da Zaten Zor Olan Şartları Daha Da Zorlaştırdığını Yönetimi Devraldığımızda, Bu Sorunları Çözmek İçin Muhtarlarımız İle Koordine Bir Şekilde Çalışacağımızı, Ayda 1 Kez Muhakkak Bir Araya Gelerek Durum Değerlendirmesi Yapacak Olduğumuzu Belirtmek İsterim.” Diyerek Akbulut Sözlerini Noktaladı.

1-(2)-051.jpg1-(4)-040.jpg1-(5)-031.jpg1-(7)-013.jpga-028.gif

Editör: TE Bilisim