Bugünden İtibaren Yeni Sezon Hazırlıklarına Start Veren Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk

Yeni Sezonda 3.Lig 1.Grup’ta Mücadele Edecek Olan Sebatspor Futbol Takımında Oyuncu Seçmeleri Sona Ererken, Seçmeler Sonucunda Genç Oyuncuların Kulüp Alt Yapısına Kazandırıldığı Belirtildi.

Transferlerde Bugüne Kadar 8 Oyuncuyu Kadrosuna Katan Sebatspor,2-3 Oyuncuya Daha Kadrosuna Katıp Transferi Noktalamak İstiyor. Başkan Zeki Öztürk, Transfer Çalışmalarının Devam Ettiğini, Dirsek Temasında Oldukları Oyuncuların Transferlerinin Noktalayıp Yeni Sezon Hazırlıklarına Odaklanacaklarını Söyledi.

Birkaç Gün İçerisinde Görüşme Halinde Oldukları Oyuncuların Transferlerini Tamamlamayı Hedeflediklerini Belirten Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu İse Yeni Sezondan Çok Umutlu Olduğunu Söyledi.

Sebatspor Kulüp Başkanı Zeki Öztürk ”Görüştüğümüz İsimleri Kadromuza Katarak, Transferi Noktalayıp Yeni Sezon Çalışmalarına Odaklanacağız. Bayrama Kadar Trabzon Hazırlıklarımızı Sürdüreceğiz Ve Bayram İzninin Ardından Nevşehir’de 10-15 Günlük Bir Kamp Gerçekleştireceğiz. Diye Konuştu.

Zeki Öztürk, Her Takımın Sezona Şampiyonluk Hedefiyle Başladığını İfade Ederek, ”Güzel Yerler Hedefleyerek Mücadele Edeceğiz. Tabiki Sebatspor’un Hedefi Her Zaman Zirvedir. Sezona İyi Bir Başlangıç Yapıp Ardından Da Sonunu Getirmeyi Arzuluyoruz. Mücadeleci, Güzel Futbol Oynayan Bir Ekip Oluşturmaya Çalışıyoruz. İyi Bir Sezon Geçireceğimize İnanıyorum” Dedi.

Öte Yandan Sebatspor Kulübünün Logosuda Değiştirildi. Kulüp İsminin Önüne Gelen ”Sebat Proje”İfadeside Logoya İşlenerek, Sebatspor Konseptini İçeren Yeni Logosuyla Yeni Sezonda Mücadele Edecek.

Editör: TE Bilisim