İşte Kar Ve Yağmur Beklenen İller…

Meteoroloji'den Yapılan Son Dakika Hava Durumu Açıklamasına Göre Yurt Genelinde Hava Sıcaklığında Herhangi Bir Değişiklik Beklenmiyor. Marmara’nın Batısında Ve Akdeniz’in İç Kesimlerinde Kuvvetli Fırtına Bekleniyor. İşte Yurtta Hava Durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Ülkemiz Genelinin Parçalı Ve Çok Bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz’in Doğusu, İç Anadolu’nun Kuzey Ve Doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Güney Ve Batısı, Güneydoğu Anadolu İle Kırklareli, Kütahya, Afyonkarahisar, Ağrı Ve Erzurum Çevrelerinin Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor. Yağışların; Karadeniz'in Kıyı Kesimleri İle Hatay Ve Osmaniye Çevrelerinde Yağmur, Yağış Alan Diğer Yerlerde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Şeklinde Olması Bekleniyor. Rüzgarın Kuzeyli Yönlerden Marmara'nın Batısında Kuvvetli, Akdeniz'in İç Kesimlerinde Yer Yer Fırtına Şeklinde Esmesi Bekleniyor.

Bölgelerimizde Hava

Orta Ve Doğu Karadeniz

Parçalı Ve Çok Bulutlu, Artvin’in İç Kesimleri Dışında Bölge Genelinin Aralıklı Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor. Yağışların Yağmur Ve Karla Karışık Yağmur, İç Kesimlerinde Yer Yer Kar Şeklinde Olması Bekleniyor.

Trabzon 6°C, 9°C

Parçalı Ve Çok Bulutlu, Yarın (Pazartesi) Sabah Saatlerinden İtibaren Yağmurlu

b-042.jpg

Editör: TE Bilisim