Bu yıl 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul’da 12. kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi kurmuş olduğu standı ve yapmış olduğu etkinlikleriyle tanıtım günlerine damga vurdu.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen etkinlikte Trabzon’un bütün Belediyeleri stant kurarak şehrin tanıtımına katkı sağlıyor. Akçaabat’ın tarih kokulu Ortamahalle’sini İstanbul’a taşıyan Akçaabat Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görüyor.

istanbulda-akcaabat-farki-11.jpeg

Akçaabat Belediyesi tarafından ilk defa Trabzon tanıtım günlerinde Bordo Mavi gün etkinliği yapıldı. Yenikapı etkinlik alanı Akçaabat Belediyesi tarafından bordo mavi renklere büründü. Akçaabat Belediyesi standı görevlileri, horon ekibi ve katılımcılar bordo mavi formalarla alanda Trabzonspor coşkusu yaşattı. Bordo Mavi gün katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

istanbulda-akcaabat-farki-4.jpeg

Öte yandan Trabzon tanıtım günlerinin üçüncü gününde ziyaretçi akını devam etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar başta olmak üzere bürokrat, iş adamı ve misafirler Akçaabat Belediyesi Standını gezdi. 

istanbulda-akcaabat-farki-5.jpeg

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Düzenlenen tanıtım günleri; tanışma, kaynaşma, birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine; iller ve ilçeler arasında bilgi, tecrübe ve işbirliği paylaşımın artmasına vesile olmaktadır. Akçaabat belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik alanında farklı bir etkinliğe, kalıcı bir farkındalığa imza atmak istedik. Trabzon’umuzun olmazsa olmazlarında Trabzonspor’umuza destek amaçlı bordo mavi renklerimizi etkinlik alanına taşıdık. Düzenlediğimiz bordo mavi gün boyunca standımızdaki bütün görevlilerimiz Trabzonspor formalarıyla misafirleri karşıladılar. Bordo mavi gün etkinliğimize olan yoğun ilgi etkinliğin amacıma ulaştığını gösterdi. Tanıtım günlerine ilgi gösteren ve standımızı ziyaret eden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a, Çevre ve Şehircilik eski Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalioğlu’na, ilçe Belediye Başkanlarına, meclis üyelerine, iş adamlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyor; bütün Trabzon sevdalılarına selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

istanbulda-akcaabat-farki-6.jpegistanbulda-akcaabat-farki-7.jpegistanbulda-akcaabat-farki-8.jpegistanbulda-akcaabat-farki-9.jpegistanbulda-akcaabat-farki-2.jpegistanbulda-akcaabat-farki-3.jpega-038-025.png

Editör: TE Bilisim