İstanbul'da Yarın Tatil Olacak Mı Günün Cevabı En Çok Merak Edilen Sorularından Biri Oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin Öğrencilerin Merakla Beklediği Haberi Twitter'dan Duyurdu. İstanbul'da Eğitim Ve Öğretime Bir Gün Ara Verildi. Kar Tatili Haberleri Diğer İl Ve İlçelerden De Gelmeye Devam Ediyor. Okullar Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Peş Peşe Tatil Edildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da Eğitim Ve Öğretime Yarın Ara Verildiğini Sosyal Medya Hesabı Twitter Hasabından Duyurdu. Vali Şahin Twitter'dan Yaptığı Açıklamada, "İlimizde Zaman Zaman Devam Eden Kar Yağışı Ve Yoğun Buzlanma Nedeniyle Eğitim-Öğretime Yarın (Pazartesi) 1 Gün Süre İle Ara Verilmiştir" İfadelerini Kullandı. Ankara Valiliği'nden İse 'Kar Tatili İle İlgili Henüz Bir Açıklama Yapılmadı.

İŞTE OKULLARIN TATİL OLDUĞU DİĞER İLLER

MANİSA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Manisa'daki Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Yarın  Gördes İlçesinde Tamamen, 8 İlçede İse Kısmi Olarak Ara Verildiği Bildirildi.

Valilikten Yapılan Açıklamada, Kar Yağışı Nedeniyle Yarın Gördes  İlçesindeki Okulların Tatil Edildiği Belirtildi.

Yunus Emre, Selendi, Akhisar, Şehzadeler, Turgutlu, Kırkağaç, Soma Ve  Salihli İlçelerinde İse Eğitime Kısmi Olarak Ara Verildiğini Kaydedilen  Açıklamada, Bunun Kapsamının, Taşıma Merkezlerinin Tümü Ya Da Bazılarıyla Sınırlı  Olduğu İfade Edildi.

Açıklamada, Saruhanlı, Gölmarmara, Sarıgöl, Alaşehir, Köprübaşı, Kula,  Ahmetli Ve Demirci İlçelerinde İse Okulların Açık Olacağı Bildirildi.

BOLU'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bolu'da Aralıklarla Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle İl Genelinde Okullar Yarın İçin Bir Gün Süreyle Tatil Edilirken, Kamuda Çalışan Engelli Ve Hamilelere De İdari İzin Verildi.

İl Genelinde Aralıklarla Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Yarın Eğitime Bir Gün Ara Verildi. Bolu Valiliği'nden Yapılan Açıklamada, "İlimizde Devam Eden Kar Yağışı Ve Yollardaki Buzlanma Nedeniyle İl Merkez Ve İlçelerde 9 Ocak Pazartesi Günü Eğitime 1 Gün Ara Verilmiştir. Ayrıca 9 Ocak Pazartesi Günü Engelli Ve Hamile Kamu Görevlileri 1 Gün İdari İzinli Sayılacaktır. Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri İle Halk Eğitim Merkezleri'de 9 Ocak 2017 Günü Bir Gün Tatil Edilmiştir" Denildi.

KONYA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Konya'da Yoğun Kar Yağışı Ve Buzlanma Nedeniyle Merkez Meram, Selçuklu Ve Karatay İle Akşehir Ve Tuzlukçu İlçelerinde Yarın İçin Eğitime 1 Gün Ara Verildi.

Konya Valiliği, Yoğun Kar Yağışı Ve Buzlanma Nedeniyle, Merkez Meram, Selçuklu Ve Karatay İle Akşehir Ve Tuzlukçu İlçelerinde  09 Ocak Pazartesi Günü İlk Ve Orta Dereceli Okullar, Özel Kreş Ve Gündüz Bakım Evlerinin Tatil Olduğunu Açıkladı.  İl Genelindeki Kamu Kurumunda Çalışan Hamile Ve Engellilerin İdari İzinli Olduğu Belirtildi.

KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Yarın İçin Bir Gün Tatil Edildiğini Açıkladı.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Yarın İl Genelinde Okulların Tatil Olduğunu Açıkladı. Vali Güzeloğlu Twitter Hesabından Yaptığı Paylaşımda, "Sevgili Öğrenciler, Olumsuz Hava Koşulları Ve Aşırı Buzlanma Nedeniyle İlimizde 9 Ocak Günü Eğitim Ve Öğretime Ara Verilmiştir" Diye Açıklamada Bulundu. Vali Güzeloğlu Ayrıca Engelli Ve Hamile Kamu Personelinin De Yarın İdari İzinli Olduğunu Bildirdi.  

TEKİRDAĞ'DA YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Tekirdağ'da Yoğun Kar Ve Buzlanma Nedeniyle Okulların Pazartesi Günü Tatil Edildiği Açıklandı. 

Tekirdağ’da Kar Yağışı, Soğuk Ve Buzlanma Nedeniyle İlçeleri De Kapsayacak Şekilde Okulların 1 Gün Tatil Edildiği Öğrenildi.

Öte Yandan, Tekirdağ Valiliği'nce Yapılan Yazılı Açıklamada Kar Yağışı Ve Buzlanma Nedeniyle Hamile Ve Engelli Olan Devlet Memurlarının Da 1 Gün Süreyle İdari İzinli Sayılacağı Belirtildi.

KASTAMONU VE BARTIN'DA OKULLAR YARIN TATİL

Kastamonu İl Merkezinde Ve Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde Etkili Olan Kar Yağışları Nedeniyle Eğitime Yarın İçin Bir Gün Ara Verildi.

Kastamonu'da Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle İl Merkezindeki Tüm Okullarda Eğitime Bir Gün Ara Verildi. Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde De Kar Nedeniyle Yarın Okullar Tatil Edildi.

NİKSAR'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Tokat'ın Niksar İlçesinde Dün Geceden Bu Yana Aralıksız Yağan Kar Hayatı Olumsuz Etkilerken, İlçede Okullar Bir Gün Tatil Edildi. 

Niksar’da Dün Geceden Bu Yana Aralıksız Yağan Kar Hayatı Olumsuz Etkilerken, Niksar’da Merkez Belde Ve Köylerde Okullar Bir Gün Tatil Edildi. Kent Merkezi Kardan Beyaza Bürünürken, Kar Yağışıyla Birlikte Belediye Ekipleri Kent Merkezinde Temizlik Çalışması Başlattı. Karayolları'na Bağlı Ekipler İse Şehirlerarası Karayolunda Çalışmalarını Sürdürüyor. Trafik Ekipleri, Yola Çıkacakları Zincir Takmaları Konusunda Uyardı.

Kar Nedeniyle Niksar’da İlk Ve Orta Dereceli Okulların Pazartesi Günü İtibariyle Bir Gün Tatil Edildiği Bildirildi.

EDİRNE'DE OKULLAR YARIN TATİL

Edirne'de, Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle İl Genelinde  Okullar Yarın Tatil Edildi.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Etkili Kar Yağışı Nedeniyle Yarın  İl Genelinde Tüm Okulların Tatil Edildiğini Söyledi.

Valilik Kararı İle Eğitime Yarın 1 Gün Süreyle Ara Verildiğini  Bildiren Özcan, ''Edirne'de İl Genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Tüm Resmi  Ve Özel Okullar, Kar Ve Buzlanma Nedeniyle Yarın Tatil Edilmiştir.'' Dedi.

Bu Arada Valilikten Yapılan Yazılı Açıklamada, Kamu Kurumlarında  Çalışan Engelli Ve Hamile Personelin De Yarın İdari İzinli Sayılacağı Belirtildi.

SAMSUN'DA OKULLAR YARIN TATİL

Samsun'un Bazı İlçelerinde Eğitime Yarın Ara Verildiği  Bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkililerinden Alınan Bilgiye Göre,  Vezirköprü, Ladik, Havza, Kavak, Asarcık Ve Çarşamba İlçelerinde Yarın 1 Gün  Süreyle Eğitime Ara Verildiği Öğrenildi.

NEVŞEHİR VE YOZGAT

Eğitime Kar Engeli  - Nevşehir Genelinde Ve Yozgat'ın  Yenifakılı İlçesinde Okullar Yarın Tatil Edildi

Nevşehir Genelinde Ve Yozgat'ın Yenifakılı İlçesinde  Eğitime 1 Gün Ara Verildi. Nevşehir'de Etkili Olan Kar Yağışı Ve Tipi Nedeniyle İl Genelindeki  Tüm Okullar Yarın Tatil Edildi.

Yozgat'ta Da Yoğun Kar Yağışı Sebebiyle Yenifakılı İlçe Merkezi Ve  Köylerinde De Eğitime 1 Gün Ara Verildi. İlçede 5 Köy Yolu Da Ulaşıma Kapandı.

Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Yoğun Kar Yağışının  Sürdüğünü Belirerek, 5 Köy Yolunun Kapalı Olduğunu, Okulların Da Yarın Tatil  Edildiğini Söyledi.

Öte Yandan, Kırşehir'de Kapalı 82 Köy Yolundan 47'si Ulaşıma Açıldı. İl Özel İdaresi Yetkililerinden Alınan Bilgiye Göre, Geceden İtibaren  Yağan Kar Ve Tipi Nedeniyle Kent Merkezi Ve İlçelerde Ulaşıma Kapanan 82 Köy  Yolundan 47'sinde Ulaşım Yeniden Sağlandı.

TOKAT'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Tokat'ta Kar Yağışı Nedeniyle İlk Ve Orta Dereceli  Okullar Yarın Tatil Edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA Muhabirine Yaptığı  Açıklamada, Kent Genelinde Kar Yağışının Etkili Olduğuna İşaret Etti.

Meteoroloji Verilerine Göre Kar Yağışının Süreceğini Belirten Yazıcı,  " İl Hıfzısıhha Kurulu, Yarın İlk Ve Orta Dereceli Okullarda Eğitime Bir Gün Ara  Verdi. Aynı Zamanda Engelli Ve Hamile Memurların Yarın İzinli Sayılması  Kararlaştırıldı." Dedi.

YALOVA'DA OKULLAR TATİL

Yalova'da Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İl Genelindeki Okullar 9 Ocak Pazartesi Günü İçin 1 Gün Tatil Edildi.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Okulların 1 Gün Süreyle Tatil Edildiğini Açıkladı. Müdür Turan Yaptığı Açıklamada, "Olumsuz Hava Şartlarının Devam Etmesi Beklendiğinden, İl Genelindeki Tüm Anaokulları, İlk Ve Ortaokullar İle Liselerde 9 Ocak Pazartesi Günü, Bir Gün Süre İle Eğitim Ve Öğretime Ara Verilmesi Uygun Görülmüştür."

Müdür Turan, 10 Ocak Salı Günü İçin İse Henüz Bir Karar Alınmadığını Söyledi.

BANDIRMA VE MANYAS'TA DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Balıkesir'de, Bandırma İlçesinden Sonra 8 İlçede Daha  Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okullar Yarın Tatil Edildi.

Valilikten Yapılan Açıklamaya Göre, Olumsuz Hava Şartlarının Devam  Etmesi Beklendiğinden, Manyas, Kepsut, Marmara, Gönen, Dursunbey, Erdek,  Savaştepe Ve Susurluk İlçelerinde Yarın Eğitim Ve Öğretime 1 Gün Ara Verildiği  Belirtildi.

Açıklamada, Aynı Gün Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Çalışan Engelli İle  Hamile Personelin De İdari İzinli Sayılacağı Bildirildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de Kent Merkezi İle 8 İlçede Yarın,  Gelibolu İlçesinde De Yarın Ve Salı Günü Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Okullar  Tatil Edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Gazetecilere Yaptığı Açıklamada,  İki Gündür Etkili Olan Kar Yağışı Ve Buzlanmadan Dolayı Okullarla İlgili Tatil  Kararı Alındığını Söyledi.

Ulaşımın Bazı Bölgelerde Güçlükle Yapıldığı Kentte, Merkez İle  Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Yenice Ve Lapseki İlçelerindeki Tüm  Okullarda Yarın Eğitim Yapılmayacağını Aktaran Memiş, Gelibolu İlçesinde İse 9 Ve  10 Ocak Olmak Üzere İki Gün Eğitime Ara Verildiğini Kaydetti.

Aynı Gün Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Çalışan Engelli İle Hamile  Personelin De İdari İzinli Sayılacağı Bildirildi.

BURSA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Bursa Valiliği, Beklenen Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle Okulların Tatil Edildiğini Açıkladı. Bursa Valiliği'nden Yapılan Yazılı Açıklamada, "Olumsuz Hava Şartlarının Devam Etmesi Beklendiğinden, İl Genelindeki Tüm Anaokulları, İlk Ve Ortaokullar İle Liselerde 9 Ocak Pazartesi Günü Bir Gün Süre İle Eğitim Ve Öğretime Ara Verilmesi Uygun Görülmüştür. Aynı Gün Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Çalışan Engelli Personel İle Hamile Personel İdari İzinli Sayılacaklardır" Denildi.

Öte Yandan Meteoroloji Yetkilileri, Bursa'da Gece Sıcaklığın -10 Dereceye Kadar Düşeceğini Belirterek, Don Olaylarına Karşı Vatandaşları Tedbirli Olunması Konusunda Uyardı.

KIRKLARELİ'DE OKULLAR TATİL

Kırklareli'de Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle İl  Genelinde Okullar Yarın Tatil Edildi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, AA Muhabirine Yaptığı Açıklamada,  Yoğun Kar Yağışı Ve Tipi Nedeniyle Yarın İl Genelinde Tüm Okulların Tatil  Edildiğini Söyledi.

Aşım, ''Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Tüm Resmi Ve Özel Okullar Yoğun  Kar Yağışı, Tipi Ve Buzlanma Nedeniyle Yarın Tatil Edildi. Bazı Bölgelerimizde  Kar Kalınlığı 1,5 Metreye Yükselmiş Durumda. Bu Nedenle Eğitime Bir Gün Ara  Verdik.'' Dedi.

Bu Arada Valilikten Yapılan Yazılı Açıklamada Da Kamu Kurumlarında  Çalışan Engelli Ve Hamile Personelin Yarın İdari İzinli Sayılacağı Belirtildi.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Zonguldak'ta Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Yarın İçin Okullar Bir Gün Süreyle Tatil Edilirken, Engelli Ve Hamile Kamu Personeline De 1 Günlük İdari İzin Verildi.

Zonguldak Valiliği'nden Yapılan Açıklamada, "İlimiz Merkez Bağlı Belde Ve Köyler İle Kozlu Ve Kilimli İlçelerinde Yaygın, Örgün Ve Özel Eğitim Kurumlarında Okullar Yarın 1 Gün Süreyle Tatil Edilmiştir. Ayrıca Engelli Ve Hamile Kamu Görevlilerimiz De 1 Gün İdari İzinlilerdir" Denildi.

Öte Yandan Zonguldak Valisi Ali Kaban Da Kar Tatilini Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Duyurdu. Vali Kaban'ın Paylaşımında, "Zonguldak'a Güzel Bir Kar Yağıyor. Beklenen Oldu Sonunda. Yarın Okullar Tatil. Keyfini Çıkarın" İfadeleri Yer Aldı.

KARADENİZ EREĞLİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kdz. Ereğli'de Kar Yağışı Nedeniyle Yarın Okullar Tatil Edildi. Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Yaptığı Açıklamada, Etkisini Sürdüren Kar Yağışının Ulaşımda Meydana Getirebileceği Aksaklıklar Nedeniyle Mağduriyet Yaşanmaması İçin İlçe Genelinde Yarın Eğitime Ara Verilmesi Kararlaştırıldığını Söyledi. İlçede, Kamuda Çalışan Engelli Ve Hamile Personelin De İdari İzinli Sayılacağı Belirtildi.

ALAPLI'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik Okulların Yarın (Pazartesi) Bir Gün Süreyle Tatil Edildiğini Açıkladı.Cevat Çevik Hava Muhalefetine Dikkat Çektiği Açıklamasında: "09/01/2017 Pazartesi, Alaplı İlçemizde Hava Muhalefeti Nedeniyle Tüm Eğitim Kurumlarında, 1 (Bir) Gün Süreyle Tatil Edilmiştir. Tüm Velilerimize, Öğretmenlerimize Ve Öğrencilerimize Duyrulur" Dedi.

AKÇAKOCA'DA OKULLAR 9 OCAK'TA TATİL

Akçakoca'yı Etkisi Altına Alan Kar Yağışı Nedeniyle 9 Ocak Pazartesi Günü Okullar Tatil Edildi. Akçakoca'da Etkisini Sürdüren Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi. Akçakoca Kaymakamlığı'ndan Yapılan Açıklamada, Pazartesi Günü Kar Yağışı Ve Buzlanma Nedeniyle Akçakoca Hıfzıssıhha Kararıyla Okullar Tatil Edildi. Ayrıca, Hamile, Engelli Memurlar İdari İzinli Sayılacak.

123456---kopya-369.pngyesyeni-logo-final-880.png

Editör: TE Bilisim