İstanbul Şehir Üniversitesi’nin Düzenlediği Liselerarası Resimli Hikaye Kitabı Yarışması Başvuruları Başladı

Başvuru İçin Son Gün 30 Nisan

İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Resimli Hikaye Kitabı Yarışması düzenliyor. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye kompakt fotoğraf makinesi hediye edilecek yarışmanın son başvuru tarihi 30 Nisan.

İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, lise öğrencilerinin katılacağı, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Resimli Hikaye Kitabı Yarışması düzenliyor. Meslek Liselerinin “Çocuk Gelişimi” bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılımına açık olan yarışmaya başvurular, 30 Nisan’a kadar devam edecek. Lise çağındaki gençler arasında hikaye yazımını özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın jürisinde çocuk edebiyatı alanında sayısız eser veren yazar Yalvaç Ural, İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri; Bilge Konaşoğlu, Onay Budak, Nurten Güneş ve Nermin Bilici yer alıyor. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye ise kompakt fotoğraf makinesi hediye edilecek yarışmada dereceye giren öğrenciler, Mayıs ayında düzenlenecek törende ödüllerini alacak.

Yarışma detayları ve katılım koşulları için https://sehir.edu.tr/tr/etkinlikler/liselerarasi-resimli-hikaye-kitabi-yarismasi adresinden bilgi alınabilir.

Bilgi için: İnsula İletişim / Rukiye Tekdemir / 0 549 667 1004 / [email protected]

                İnsula İletişim / Merve Duysak / 0549 667 10 02 [email protected]

gorsel.jpg670-397.gif123456---kopya-20180413192044.png

Editör: TE Bilisim