İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Tuhaf İhaleleri

Sandıklarda Sayım Devam Ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi De Boş Durmuyor. Başkanlığın Değişmesine Sayılı Günler Kala, Arka Arkasına İhaleler Açıyor.

Yerel Seçimler Geride Kaldı. İstanbul’da Zafer Resmi Olmayan Sonuçlara Göre Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Oldu. AKP’nin İtirazları Nedeniyle Sandıklar Tekrar Tekrar Sayılıyor. CHP İse Sonucun Değişmeyeceğini Artık Mazbatanın Verilmesi Gerektiğini Söylüyor. Ekrem İmamoğlu Yaptığı Açıklamalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarını Uyardı.

NİSAN’DA 13 İHALE YAPACAKLAR

Sandıklarda Sayım Devam Ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi De Boş Durmuyor. Başkanlığın Değişmesine Sayılı Günler Kala, Arka Arkasına İhaleler Açıyor. İlk İhale 8 Nisan’da. Nisan Ayı İçerisinde 13 İhale Var. İhaleler Arasında Tanıtım-Duyuru İşleri De Var, Metrobüs Yolunda Bulunan Üst Geçitlerin Yapım İşleri De… İBB, Spor Tesisi Ve Zeminaltı Otopark Yapımı İçin De İhaleye Çıkıyor, Muhtelif Hırdavat Malzeme Alımı İçin De...

400 CEP TELEFONU ALACAKLAR

Odatv'nin Haberine Göre En Dikkat Çekenlerden Birisi De 15 Nisan'da Gerçekleşecek Olan İhale. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satınalma Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilecek Olan İhalede 400 Adet Cep Telefonu Alımı Yapılacak. Bu Kadar İhalenin Belediye Başkanlığının Değişmesine Günler Kala Yapılacak Olması Da Ayrı Bir Tartışma Konusu.

İşte O İhaleler:

2-027.jpga-309.gif

Editör: TE Bilisim