Akçaabat Sahil Parkında  Bulunan Tuvalet Zehir Saçıyor.

Tuvaletin İçerisindeki Halini Daha Önce Yaptığımız Haberimizde Gözler Önüne Sermiştik. Yetkilileri Sahil Parkında Bulunan Rezil Tuvaletin Temizliği Ve Bakımı İçin Göreve Davet Etmiştik.

Tuvaletin Bakımı İçin Kişisel Taleplerimizi Yaptığımız Haberimizde İlettikten Sonra, Haberimizi Yayınlayarak Toplumsal Taleplerimizi De Gündeme Getirdik. Ancak Yaptığımız Haberimizden Bir Yıl Geçmesine Rağmen "Utanç Verici" Görüntüler Yetkilileri Hala Rahatsız Etmedi.

Akçaabat Sahil Parkında İnsanlarımızın En Çok Kullandığı Tuvaletin Muslukları Arızalı Ve Tuvaletler Pislik İçerisinde. Ayrıca Akçaabat'ta Parkların Tuvaletlerini Temizlemek İçin Belediye Tarafından Görevlinin Olmaması Tuvaletlerin Bu Derece Pis Oluşuna Neden Oluyor

17 Haziran 2013 Tarihinde Yayınladığımız Haberde “Bu Rezalete Yetkililer Çözüm Bulsun. Başlıklı Haberimize Karşılık Akçaabat Belediyesi Tarafından Olumlu Bir Çalışma Gelmedi.

Turizm Ve Kültür Şehri Diye Adlandırılan Akçaabat Sahilindeki Bu Rezilliği Görmemezlikten Gelen Yetkililer Neden Bu Tuvaleti Daha Modernize Hale Getirmiyor Anlamış Değiliz.

IMG_2488-tile - Kopya

Editör: TE Bilisim