Akçaabat İlçesinde İnşaat Sektöründe Yaşanan Yoğunluk Nedeniyle, İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli’nin Sahibi Olduğu S.K.Y.(Sağlam Kaliteli Yapı) Mühendislik Ve Dekorasyon Düzenlenen Muhteşem Törenle Ağanoğlu İlkokulu Karşısında Açıldı.

S.K.Y.Mühendislik Ve Dekorasyon İşyerinin Açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, Dörtyol Belde Belediye Başkanı Cevat Birinci, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi Kefalet Başkanı İsmail Bulut, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Mahalle Ve Köy Muhtarları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Banka Müdürleri, Çok Sayıda İnşaat Sektöründe Hizmet Veren İş Adamları Ve Davetliler Katıldı.

Yunus Emre Orman Ürünleri Sahibi Avni Gedikli’nin Oğlu Olan İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli Açılış Töreninde Yapmış Olduğu Konuşmada Şunları Söyledi.

IMG_1346“Geçmişten Günümüze Akçaabat’ta Vermiş Olduğumuz Hizmetlerimizi Gelişen Teknoloji Ve Yaşam Standartlarını Göz Önünde Bulundurarak Sizlere Daha Özgün Yaşam Alanları Sunmak İçin Bu Güzide Mağazamızı Hizmetinize Sunuyoruz. Burada Üzerimizden Varlığını Eksik Etmeyen Sevgili Babam Avni Gedikli Ve Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum. Sağlam Ve Kaliteli Yapı Denince Aklınıza Gelen İlk Adres SKY Mühendislik Dekorasyon Olmasını Temenni Eder İşyerimizin Akçaabat’ımıza Hayırlı Olmasını Dilerim.”Dedi.

İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli’nin Babası Ve Yunus Emre Orman Ürünleri Sahibi Avni Gedikli İse Yapmış Olduğu Konuşmasında

IMG_1353Akçaabat İlçemizde Yaşanan İnşaat Yoğunluğu Dolayısıyla Dekorasyon Üzerine Bir İşyerine İhtiyaç Duyulmuştur. Akçaabat Ve Karadeniz Bölgemizde İnşaat Sektörünün Oldukça Yoğun Olduğunu Görmekteyiz. Konut Sahipleri Evlerinde, İnşaatlarında, Yazlıklarında Ve İşyerlerinde Tadilat Dahi Olsa Deneyimli Ustalar Arıyor. Vatandaşların Deneyimli Ustaları Bulmakta Zorlandığını Gördük. Bizde Ekip Olarak Buna Cevap Verecek Kapasitede Olduğumuz İçin Akçaabat İlçemize Dekorasyon Üzerine Bir İş Yeri Açmaya Karar Verdik. Öncelikle Akçaabat’ta Hizmete Açtığımız SKY Mühendislik Dekorasyon Mağazamızın Açılmasında Bizlere Sonsuz Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum” Dedi.

S.K.Y.Mühendislik Ve Dekorasyon İşyerinin Açılışında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’de Bir Konuşma Yaptı. Türkmen Konuşmasında

IMG_1372”Özellikle İnönü Caddesinde Böyle Bir İşyerinin Açılması Bir Güzelliktir. Bu Cadde Yeni Gelişen Gün Geçtikçe Popüler Olan Bir Cadde Haline Geliyor. Belki Bundan Sonra En Güzel İşyerlerimizi Bu Alanlarımızda Bulabileceğiz. Hatta Bu Caddenin Arka Taraflarındaki Binalar Çok Sık Yapılmış Yolları Dar, Keşke Biraz Geniş Olsaydı Çarşı Arkalara Doğru Açılabilseydi. Bizim Böyle Bir Sıkıntımız Var, Çarşıda Sıkışıklık Olmasına Rağmen Yollar Dar Olduğu İçin Kimse Arka Caddelere Geçmek İstemiyor. Şimdi Arka Tarafta Kalan 12 Metrelik Yolu Açıyoruz. Birisi Mezarlığın Yanında Kasapoğlu Sokağının Orada Birde Sokağın Çıkışındaki Yol Kapalıydı. Çıkışı Açtık Kasapoğlu Sokağın Olduğu Yeride Açacağız. Dolayısıyla Bu Yol İnönü Caddesi Ve Arkadaki Caddeyi İkisininde Genişliği Eşit. Ben İnanıyorum ki Bundan Sonra Buralar Yakın Zamanda Daha Çok Canlanacak. Bu Alanın Çarşı Haline Gelmesi Hareketli Hale Gelmesi İşler Hale Gelmesi Daha Hızlanacaktır Diye Düşünüyorum. Ben Yeni İşyerini Açan Genç İnşaat Mühendisi Arkadaşıma İşyerinin Açılışı İçin Hayırlı Olsun Diyorum, Bol Kazançlar Diliyorum. Ticaret Bir Sanattır Mühendislik Ticaret İçin Bir Artıdır Ama Yeterli Değildir.”Söyledi.

IMG_1361

IMG_1380

IMG_1423Yapılan Konuşmaların Ardından SKY Mühendislik Ve Dekorasyon Mağazasının Açılış Kurdelesi Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, Dörtyol Belde Belediye Başkanı Cevat Birinci, SKY Mühendislik Dekorasyon Sahibi İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli, Yunus Emre Orman Ürünleri Sahibi Avni Gedikli, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan Ve Katılımcılar Tarafından Kesildi.

IMG_1518

IMG_1441

IMG_1529Yaşanan Yoğun Kalabalığa Rağmen Sade Ve Karışıklığın Yaşanmadığı Açılış Töreninde Davetlilere Belemir Pastaneleri Organizasyon Tarafından Pasta Ve İçecek İkram Edildi. Akçaabat Erkek Horon Ekibinin Gösterileri İle Renklenen Açılış Töreni Daha Sonra Protokol Mensuplarının Ayrılmasıyla Sona Erdi.

 Not:Açılış Töreni İle İlgili Görüntüler Hazırlık Aşamasındadır.Bittiğinde Sitemizde Yayınlanacaktır.

Editör: TE Bilisim