İmamoğlu'ndan AKP'ye: Ben Sizin Adayınız Olsaydım Ne Düşünürdünüz?

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Görevini Devretti. İmamoğlu, “Tekrar Sesleniyorum, Ben Sizin Adayınız Olsaydım Ne Düşünürdünüz?” İfadelerini Kullandı.

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Görevini Mehmet Murat Çalık'a Devretti. İmamoğlu, Törende Çalık'a Türk Bayrağı Rozeti Taktı. Devir-Teslim Töreninde Açıklamalar Yapan İmamoğlu, “Sizin Başkanlığınızda Kazandığınız Seçimden Sonra Görev Size Verildi Mi? Evet Verildi. Nedir Derdiniz? Tekrar Sesleniyorum Ben Sizin Adayınız Olsaydım Ne Düşünürdünüz?” Dedi.

İmamoğlu'nun Açıklaması Şu Şekilde:

“Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Görevimi Mehmet Murat Çalık’a Devrediyorum. Bugün Burada Başka Bir Buluşmanın Müjdesini Veriyorum. Saraçhane'de 16 Milyon İnsana Hizmet Etmeye Başlayacağız. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın. Dün Seslendim Bugün De AK Partili Dostlarıma Sesleniyorum. 1994 Yılında Sayın Cumhurbaşkanı O Dönemde Aldığı Oylarla Çekişmeli Bir Yarıştan Sonra SHP Ve Doğru Yol Hükümeti Üyeleri İBB'yi Devretti Mi? Tereddüt Duydu Mu? Sizin Başkanlığınızda Kazandığınız Seçimden Sonra Görev Size Verildi Mi? Evet Verildi. Nedir Derdiniz? Tekrar Sesleniyorum Ben Sizin Adayınız Olsaydım Ne Düşünürdünüz?”

a-351.gif

Editör: TE Bilisim