Öğretmenlerin Ortaya Çıkardığı Olayda İlkokulda 13 Öğrenciye Cinsel Tacizde Bulunulduğu Ortaya Çıktı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde Bir İlkokulda Yaşanan Hırsızlık Olaylarından Şüphelenen Ve Durumu Araştıran Öğretmenler, 13 Öğrenciye Cinsel Tacizde Bulunulduğunu Tespit Etti.

ÖĞRENCİLER HER ŞEYİ ANLATTI

Şuhut İlçesinde Bir İlkokulda Hırsızlık Olayından Dolayı Öğrencilere Çeşitli Sorular Soran Öğretmenler, Öğrencilerin Söyledikleri İle Hırsızlık Şüphelisini Tespit Etti. Öğretmenler Öğrencilerin Hırsızlık Şüphelisi Hakkında Diğer Anlattıkları Karşısında İse Adeta Şok Oldular. Öğrenilen Bilgiler Önce Okul Müdürüne Ardından Da Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığına Bildirildi. Olay Yerine Gelen Jandarma Ekipleri Çocukların İfadelerini Aldıktan Sonra Harekete Geçerek, Köy Halkından Birisi Olduğu Öğrenilen Hırsızlık, Cinsel Taciz Ve Tecavüz Zanlısı D.C.'Yi Gözaltına Aldı.

KAMERAYA KAYDETMİŞ

Jandarma Ekiplerinin Olayla İlgili Olarak İlk Önce 4 Erkek Çocuğun, Ardından Da Verilen İfadeler Sonrasında 5 Kız Ve 4 Erkek Çocuğun Daha İfadesine Başvurduğu Öğrenildi. İddiaya Göre Verilen İfadelerde Çocuklar, Köy Halkından Olan D.C.'Nin Kendilerine Cinsel İstismarda Bulunduğunu, Bu Sırada Cep Telefonu İle De Kameraya Kaydettiğini İddia Etti. Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığında Yapılan Sorgunun Ardından Adliyeye Sevk Edilen Zanlı, Nöbetçi Mahkemece Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

D.C.'Nin 5'i Kız 8'i Erkek Olmak Üzere Toplamda 13 İlkokul Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunduğu Öğrenildi.

670-346.gif123456---kopya-20180330213038.png

Editör: TE Bilisim