Akçaabat’ın Genç İş Adamlarından Muzaffer Kölemen, Kalıntaş Düğün Salonunda Düzenlenen Muhteşem Düğünle Oğlu İlker Kölemen’i Evlendirdi.

İlker – Arzu Kölemen’in Düğününe Akçaabat’ın Tanınmış Birçok, İş Adamı, Siyasi Siması Katıldı.

Muhteşem Bir Organizasyon İle Düzenlenen Törenle Dünya Evine Giren İlker Ve Arzu Kölemen’in Mutlulukları Gözlerin Okunuyordu. Düğüne, İşadamı, Spor, Medya, Siyasiler Ve Tanınmış Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Kalıntaş Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Düğünde Emine –Muzaffer Kölemen Çiftinin Oğulları İlker Kölemen İle Fatime – Ali Sami Sarisaray Çiftinin Biricik Kızları Arzu Hayatlarını Görkemli Bir Törenle Birleştirdiler. 

Genç Çift Düğün Salonuna Müzik Eşliğinde Işıltılı Yıllar Dileği İle Meşaleler, Konfetiler, Alkışlar İçerisinde Yerlerini Aldılar.

Yalnız Bırakmadılar

Törende Kölemen Ve Sarısaray Aileleri Tüm Davetlileri Kapıda Teker Teker Karşılarken, Kendilerini Bu Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmayan Tüm Eş Dost Ve Akrabalarına Teşekkür Ettiler.

Meşaleler Eşliğinde Gelen Düğün Pastasını Kesen Genç Çift Tatlı Bir Gelecek İçin Beraber Kestikten Sonra Birbirlerine İkram Ettiler.

Takıdan Sonra Çalınan Müzikler Eşliğinde, Orkestranın Çaldığı Oyun, Horon Havaları İle Davetliler Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Doyasıya Eğlendiler.

1

2

3

4

5

6

Editör: TE Bilisim