Akçaabat Özel Eğitim Sınıfları Eğitim Şenliği Düzenledi.

İlçemizdeki Okullarda Bulunan Özel Eğitim Sınıfları Sosyal Ve Kültürel Etkinliklere Devam Ediyor. Eğitim – Öğretim Yılı Başında Ortaklaşa Planlanan Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler Her Ay Özel Eğitim Sınıfı Olan Bir Okul Tarafından Planlanıyor.10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Yıldızlı TOKİ İlkokulu- Ortaokulunun Ev Sahipliğinde “3. Özel Eğitim Şenliği”  Yapıldı.

Akçaabat Atatürk Alanında Yapılması Planlanan Şenlik Hava Muhalefeti Nedeniyle Yıldızlı TOKİ İlkokulu-Ortaokuluna Alındı.3. Özel Eğitim Şenliğine Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Şube Müdürleri Derya Bostan, Hüseyin Demirci, Akçaköy İlkokulu- Ortaokulu, Merkez İlkokulu, Meşeli Ortaokulu, Yaylacık İlkokulu, Yaylacık Ortaokulu, Yıldızlı Toki İlkokulu, Yıldızlı Toki Ortaokulu Özel Eğitim Sınıflarında Eğitim-Öğretim Gören Öğrenciler, Özel Eğitim Öğretmenleri Ve Yöneticileri Ve Veliler Katıldı.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının Okunması İle Başlayan Programda Özel Öğrenciler Şiirler Okudu. Gösteriler Yaptılar.

Programın Son Bölümünde Aday Öğretmen Cemal Ateş’in Hazırladı Palyaço Gösterisi Büyük Beğeni Topladı. Program Sonunda İlçemizin İlk Özel Eğitim Derneği Olan “Nar Özel Eğitim Derneği”  Kermesinden Yiyecek Ve İçecek İkramı Yapıldı.

img_0206.jpgimg_0235.jpgimg_0241.jpgimg_0254.jpgimg_0156.jpgokul-foto-2015-2016-079.jpgimg_0179.jpgfinal-023.png

Editör: TE Bilisim