İl Dışı Tayin Sonuçları Açıklandı!

Öğretmenlerin 2019 Yılı İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı. İşte İl Dışı Tayin Sonuçları Sorgulama Ekranı...

Farklı Bir İlde Görev Yapmak İsteyen Öğretmenlerin Heyecanla Beklediği İl Dışı Tayin Sonuçları Bugün MEB Tarafından Açıklandı. Bulundukları İlde En Az 3 Yıl Görev Yapmış Personelleri Kapsayan İller Arasında Başvuruları Yapan Personeller Aşağıda Yer Alan Linkten Sonuçları Sorgulayabilirler.

İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI 2019

il-disi-atama.jpg

İL DIŞI ATAMA KONTENJAN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

İL DIŞI TAYİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

İl Listesinde Belirtilen İllerin Dışındaki İllerde Görev Yapan Ve 30 Eylül 2019 Tarihi İtibarıyla 3 Yıllık Çalışma Süresini Tamamlamamış Olan Öğretmenler, İstemeleri Halinde Listedeki 23 İlle Sınırlı Olmak Kaydıyla Yer Değiştirme Başvurusunda Bulunabilecek. Bu Listede Belirtilen İllerin Birinde Görev Yapmakta İken Soruşturma Sonucu Bu İllerin Dışındaki Bir İl’e Atananlar, Bu Kapsamda Başvuruda Bulunmaları Halinde, Soruşturma Sonucu Ayrıldıkları İl Haricindeki Diğer İlleri Tercih Edebilecekler. Bu Kapsamda Yapılacak Yer Değiştirme Başvuruları Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri Başvurularına İlişkin Atama İşlemleri Sonuçlandırıldıktan Sonra Değerlendirmeye Alınacak. Bu Kapsamda Yapılan Başvurular Da 25 Haziran’da Sonuçlandırılacak.

ayder-turizm-logo-koksal-071-166.png

Editör: TE Bilisim