İKİNCİ ETAP KAMP PROGRAMI BAŞLADI

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden Ve İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya’da Sürdüren Akçaabat Fk Sebat, Yılbaşı İzninin Ardından Çalışmalarına Bugün Start Verdi.

Antalya’da Gerçekleştirdiği İlk Etap Kampını 29 Aralık 2013 Tarihinde Tamamlayarak İzine Çıkan Bordo Mavi Beyazlı Futbolcular Bugün Tekrardan Bir Araya Gelip Çalışmalarına Yine Antalya Kemer Haber Grand Hotel’de Kaldığı Yerden Başladı.

Akçaabat Fk Sebat İkinci Etap Kamp Döneminde Daha Çok Teknik Ve Taktiğe Dayalı Çalışmalar Yaparken Bolca Hazırlık Maçı Oynamayı Planlıyor.

GİRESUNSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Bordo Mavi Beyazlılıların 5 Ocak’ta İkinci Lig Ekiplerinden Giresunspor İle Bir Hazırlık Maçı Oynaması Planlanıyor. Akçaabat Fk Sebat Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran İlk Etap Çalışmalarında Sporcuların Performanslarından Memnun Olduğunu Belirterek ”Yeni Aramıza Katılan Arkadaşlarımızda Uyum Sorununu Yavaş Yavaş Aşıyorlar. İkinci Yarıya İyi Bir Başlangıç Yapıp Zirve Yolunda Kayıpsız İlerlemeyi İstiyoruz. İkinci Yarıda Kaldığımız Yerden Devam Edip Hedefimize Ulaşmayı Hedefliyoruz.”Diye Konuştu

1 (16)

Editör: TE Bilisim