Ramazan Ayının Yaza Denk Gelmesi Nedeniyle Akçaabat’ta İftar Sofraları Sahile Taşındı, Bazı Vatandaşlar, Oruçlarını Yenimahalle Sahil Parkında Açtı.

Ramazanın İlk Günlerinden İtibaren Akçaabat’ta Sıcak Havadan Bunalan Bazı Vatandaşlar, Oruçlarını Evlerinin Dışında Açmayı Tercih Ediyor. Ramazan’ın İlk Gününden İtibaren Belediyeye Ait Yenimahalle Sahil Parkı İftarlarını Dışarıda Açmak İsteyenlerin Yeri Haline Geldi.

Ramazanın Yaza Denk Gelmesi Nedeniyle Sıcak Havada Oruçlarını Açacak Olan Vatandaşların Bazıları, İftar Sofralarını Akçaabat Sahiline Kurdu. Kimileri Arkadaşları, Kimileri De Akrabalarıyla İftar Vakti Sahilde Buluştu. Akşam Ezanının Okunmasıyla Oruçlarını Açan Vatandaşlar Bir Süre Sonra Çay Semaverlerini Yakarak Çaylarını İçtiler.

Ramazan İftarında, Akçaabat Yenimahalle Parkında Bir Araya Gelerek Oruçlarını Açan Vatandaşlar Sıcak Havada Bunaldıkları, Bu Yüzden İftarı Serin Olduğu İçin Sahilde Yapmak İstediklerini Belirterek “Hem Sahile Geldik Hem De İftarımızı Yaptık. Fırsat Oldukça Lüks Lokantalara Gitmektense Parklara Gelerek Serin Havada Orucumuzu Açarak Ailelerimizle Mutlu Oluyoruz.”Açıklamasında Bulundular.

IMG_4136

IMG_4139

IMG_4140

IMG_4143

IMG_4147

Editör: TE Bilisim