Köseler Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Akçaabat’lı İş Adamı İdris Köse,Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde Omzundan Ameliyat Oldu.

Omzunda Yaşadığı Rahatsızlık Sonucu Doktorlar Tarafından İlaç Tedavisi Altına Alınan İş Adamı İdris Köse Ameliyat Olarak Yaşamış Olduğu Rahatsızlığından Kurtulmuş Oldu.Daha Önce Kalp Krizi Geçiren Ve Ankara Umut Kalp Hastanesinde Yapılan Operasyonla Kalbine Stent Takılan İdris Köse Bir Yıl İçerisinde İkinci Kez Operasyon Geçirdi.

İdris Köse’ye Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi Doktorlarından Akçaabatlı Hemşehrimiz Bülent Özkurt Ve Ekibi Tarafından Gerçekleştirilen  Ameliyat Başarılı Geçerken,Doktorlar İdris Köse’yi Hafta Sonu Hastaneden Taburcu Edeceklerini Söylediler.

iAnkara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisinde Sol Omzundan Ameliyat Olan Sevilen İş Adamı İdris Köse’ye Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulunanlar Arasında Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Yer Alırken,Birçok Bürokrat Ve İş Adamları İdris Köse’yi Hasta Odasında Ziyaret Ediyor.

 

 

Editör: TE Bilisim