İdlib'de 2 Asker Şehit Oldu, 3 Asker Yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde Arama Tarama Faaliyeti Sonrası İntikal Halinde Olan Türk Silahlı Kuvvetleri Unsurlarına Yapılan Saldırıda 2 Askerin Şehit Olduğunu, 3 Askerin Yaralandığını Bildirdi.

Bakanlıktan Yapılan Açıklamada, Şu İfadelere Yer Verildi:

İdlib'de Şehit Olan 2 Askerin Cenazesi Hatay'daki Törenle Memleketlerine Uğurlandı

"İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde Arama Tarama Faaliyeti Sonrası İntikal Halinde Olan Bir Unsurumuza Yapılan Saldırı Sonucunda İki Kahraman Silah Arkadaşımız Şehit Olmuş, Üç Kahraman Silah Arkadaşımız İse Yaralanmış Ve Derhal Hastaneye Sevk Edilmiştir.

Bizleri Derin Bir Acı Ve Üzüntüye Boğan Bu Olayda Hayatını Kaybeden Aziz Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Kederli Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri İle Asil Milletimize Başsağlığı Ve Sabır, Yaralılarımıza Da Acil Şifalar Dileriz."

Saldırıda Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Mücahid Sınırtepe'nin Kayseri'nin Melikgazi İlçesindeki Ailesine Şehadet Haberi Ulaştı.

Yetkililer, Sınırtepe'nin Şehadet Haberini, Belsin Mahallesi'nde Yaşayan Baba Faruk, Anne Suzan Ve Eşi Sevinç Sınırtepe'ye Verdi.

Haberin Duyulması İle Sınırtepe'nin Ailesinin Komşuları Ve Vatandaşlar, Taziye İçin Eve Geldi. Şehidin Babaevi Ve Çevresindeki Binalara Türk Bayrakları Asıldı.

25 Yaşındaki Şehidin 2 Ay Önce Evlendiği Ve 4 Kardeşin En Büyüğü Olduğu Öğrenildi.

Haber Kaynak:A.A

fettahoglu-003.png

Editör: TE Bilisim