İçişleri Bakanlığı'ndan Yeni İzin Muafiyeti Açıklaması! İşte Son Rakam...

Gelen Son Dakika Haberine Göre; İçişleri Bakanlığı, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Alınan Tam Kapanma Süreci Ve İzin Muafiyetiyle İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi; Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında; 29 Nisan Perşembe Günü Saat 19.00’da Başlayan Ve 17 Mayıs Pazartesi Günü Saat 05.00’te Sona Erecek Olan “Tam Kapanma Sürecine” Devam Edilmektedir.

Tam Kapanma Sürecinde Muafiyet Kapsamında Olan Sektör Çalışanlarına Yönelik Şu Ana Kadar E- Devlet Üzerinden İçişleri Bakanlığı E- Başvuru Sisteminden 7 Milyon 30 Bin 446 “Çalışma İzni Muafiyet” Belgesi Düzenlenmiştir.

Muafiyet Kapsamında Olduğu Halde Sistemsel Yoğunluk Nedeniyle E-Başvuru Sisteminden “Çalışma İzini Muafiyet” Belgesi Alınamadığı Durumlarda, İşveren Ve

Çalışanların Taahhütlerinin Ve İmzalarının Bulunduğu, Manuel Doldurulan Çalışma İzni Muafiyet Formları, 7 Mayıs Cuma Günü Saat 24.00’e Kadar Geçerli Olacaktır.

Tam Kapanma Sürecinde Muafiyet Kapsamında Olmadığı Halde Çalışma İzni Belgesi Düzenleyenlere Ve Diğer Tedbirlere Yönelik Denetimlere Ülke Genelinde 9 Bin 572 Uygulama Noktasında 99 Bin 160 Personel İle Devam Edilmektedir.

1-(2)-444.jpg

Editör: TE Bilisim