İçişleri Bakanı Soylu, Terörle Kış Ayında Da Önemli Bir Mücadele Verileceğini Belirterek, "Sığınaklarınızı Başlarınıza Geçireceğiz Bunu Bilesiniz. Bu Kış Ya Açıkta Kalacaklar Ya Da Donacaklar." Dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Şalpazarı Olağan İlçe Kongresinde Yaptığı Konuşmada, Partililere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Başbakan Binali Yıldırım'ın Selamını İletti.

Çok Zor Dönemlerden Geçildiğini Belirten Soylu, "Çok Sıkıntılı Dönemlerden Geçtik. Sizler Daha Zor, Sıkıntılı Dönemlerden Geçtiniz Ama İfade Etmeliyim Ki Bunları Aşmasını Bildik. Ülkemiz, Milletimiz Birbirine İnanarak, Birbirine Kenetlenerek Bunları Aşmasını Bildi." Diye Konuştu.

"Aylar Geçti Hala Bir İktidar Kuramadılar"

Soylu, 16 Nisan Halk Oylamasına Değinerek, Şu Değerlendirmelerde Bulundu:

"16 Nisan Referandumuna Giderken Bize Ne Dediler, '2019'da Despotluğa Gidiyorsunuz. Evet Başka Sistemlere Doğru Adım Atıyorsunuz, Oysa Koalisyonlar Ne Güzel.' Diye İfade Ettiler. Bizi Eleştirenler Batıdan Güç Alıyorlardı. Bize Almanya'yı Örnek Veriyorlardı. Bakın Almanya'da 2 Parti, 3 Parti, 4 Parti Birlikte Koalisyon Kuruyorlar. Evet Seçim Geçirdiler Doğru, Evet Onlarda Birinci Parti Çıktı O Da Doğru Ama Sonunda Ne Oldu? Aylar Geçti, Hala Bir İktidar Kuramadılar. Koalisyonu Bize İyi Diye Anlatmaya Çalışanlar Kendi İçlerinde Oluşturamadıkları Mutabakatlarla Ülkelerini Hükümetsiz Bıraktılar. Şimdi İfade Etmek İstiyorum, Biz Doğru Bir İstikamette Gidiyoruz."

Türkiye'nin Geçmişte Yaşadığı Süreçler Hakkında Örnekler Veren Soylu, O Günlerden Bu Günlere Geldiklerini Bildirdi.

Bakan Soylu, Şunları İfade Etti:

"Bizi Yine O Tablolara Ulaştırmak İstiyorlar. Türkiye Nasıl Kendi Başına Hareket Eder, Nasıl Ortadoğu'da Bir İrade Ortaya Koyar, Nasıl Avrupa'ya Ve Batıya Bağımlı Bir Ülke Haline Gelmez, Nasıl Bizim Dediklerimizi Yapmazlar Diye Ellerinden Gelen Bütün Fitne Odaklarını Çalıştırdılar Ama Bunların Üzerinden Bir Tek Güçle Geldiniz, Oyla Reyle Sandıkla Ve Demokrasiyle Geldiniz. 50 Gramlık Oy Pusulasıyla 'Ben Özgürüm, Ben Hürüm, Bu Ülkenin Ve Toprakların Sahibi Benim, Ay Yıldızıma Ters Bakana Bu Ülkede Nasıl Muamele Edeceğimi Ben Bilirim, Ezan-I Muhammed'imin Bu Ülkede Özgürce, Hür Bir Şekilde Semayla Buluşmasını Sağlayan Bir Anlayışın Sahibi De Benim.' Dediniz. Hiç Bundan Vazgeçmediniz."

"Bu Oyuna Türkiye'yi De Dahil Etmek İstediler"

Soylu, 15 Temmuz'un Bambaşka Bir Anlama Sahip Olduğunu Vurgulayarak, "Allah Aziz Milletimizden, Şehitlerimizden Ve Gazilerimizden, Kıymetli Cumhurbaşkanımızdan Ve Başbakanımızdan Razı Olsun. O Gece Bu Ülkenin Kaderini Değiştirdiler." İfadesini Kullandı.

Ülkeye Çizilen Prangalı Ve Karanlık Bir Geleceğe Karşı Bu Milletin Evlatlarının Bütün Oyunları Bozduğuna Dikkati Çeken Soylu, Şunları Dile Getirdi:

"O Gece Olan Hadisenin Özeti Şudur; Arap Baharını Şiddetle Ve Kanla Bastıran İrade, Türkiye'yi De 15 Temmuz'la Bunun İçine Katmaya Çalışmıştır. Ortadoğu'nun Uyanışından Paniğe Kapılan Küresel Güçler, Etrafımızdaki Coğrafyanın Demokratikleşmesinden Paniğe Kapılan Güçler, Zaten Bir Süredir Rahatsız Oldukları Türkiye'nin Uyanışına Acil Bir Çözüm, Türkiye'nin Dirilişine Acil Bir Çözüm Bulabilmek İçin Bu Hadiseyi Taşeron Örgütleri Eliyle Tezgahlamışlardır. Türkiye'nin Gelişim Adına Ortaya Koyduğu Her Adım Bunları Rahatsız Etmektedir. Suriye İç Savaşıyla DEAŞ'la PKK, YPG'siyle Mısır'da Darbeci Bir Yönetimle Ortadoğu'nun Uyanışını Bir Şekilde Bastıranlar Bu Oyuna Türkiye'yi De Dahil Etmek İstemişler Ama

Başarılı Olamamışlardır. Şimdi Ekonomi Üzerinden Deniyorlar, Yine Başaramayacaklar. Türkiye Döviz Kuruyla Teslim Alınabilecek Bir Ülke Değildir. O Günler Çoktan Geri̇De Kalmıştır."

İçişleri Bakanı Soylu, Mısır'da Yaşanan Olayla İlgili De Değerlendirmede Bulundu. Soylu, İki Gün Önce Mısır'da Bir Katliamın Yaşandığını Anımsatarak, Allah'tan Bütün Şehitlere Rahmet Diledi.

"DEAŞ'ın Müslümanlıkla İlgisi Yok"

Soylu, Şunları Kaydetti:

"Sabah Tekrar Baktığımda Oradaki Şehit Sayısının 305'e Yükseldiğini Üzülerek Müşahede Ettim. Yavaş Yavaş Ortaya Çıkıyor Ki DEAŞ Tarafından Gerçekleştirilmiş. Türkiye, Kurulduğu Gündem Beri DEAŞ'ın Müslüman Olmadığını, Bir Taşeron Terör Örgütü Olduğunu Haykırmaktadır. Bu Gerçek, Bu Hadiseyle Beraber Bir Kez Daha Ortaya Çıkmıştır. Müslüman, Müslümanı Hem De Camide Şehit Eder Mi? Elbetteki Hayır. PKK'nın Nasıl Ki Kürtlükle İlgisi Yoksa Bu DEAŞ'ın Da Müslümanlıkla İlgisi Yoktur Ve Hiç Olmamıştır. Bunlar Batı Eliyle Korunmuş, Parası Verilmiş, Beslenmiş, Büyütülmüş Planlı Örgütlerdir."

"Tarihin Tokadını Yiyeceksiniz"

Bakan Soylu, Türkiye'nin Üzerine Oynayan Batılı Güçlere Seslenerek, Bunların Tarihin Tokadını Yiyeceklerini Ve Büyük Bir Hayal Kırıklığına Uğrayacaklarını Bildirdi. Soylu, "Buradan Net Ve Açık Söylüyorum. Orada Altı Tane Üs Kuran Amerika'ya, Müttefikimize Buradan Söylüyorum. Ne İçin Bu Üsleri Kurduğunu Müttefiksen Bize Söyleyeceksin. Kime Karşı Kurduğunu, Neye Karşı Kurduğunu Bize Söyleyeceksin." Diye Konuştu.

"Sığınaklarınızı Başlarınıza Geçireceğiz"

Soylu, Terörle Kış Ayında Da Önemli Bir Mücadele Verileceğini Bildirdi. Soylu, "Bunlar Kış Geldi, Terör Örgütleri Rahatladı Zannediyorlar, Öyle Mi? Sığınaklarınızı Başlarınıza Geçireceğiz, Bunu Bilesiniz. Bu Kış Ya Açıkta Kalacaklar Ya Da Donacaklar. Çok Net Ve Açıktır. Teröristlerin Ellerinden Mumlarını Da Ekmeklerini De Ne Hesapları Varsa Onları Almak İçin Kahramanlarımız Sizlerin Duasıyla Mehmetçiğimiz, Polisimiz, Jandarmamız Kış Boyunca Huzurumuz Ve Birliğimiz İçin Büyük Bir Mücadele Ortaya Koyacaklar. Bu Demokrasiyle Sizlerin Verdiği Güçle İradeyle Ve Kuvvetle Oluyor." Diye Konuştu.

123456---kopya-20171126174251.png

Editör: TE Bilisim