Huzur Ve Mavi’nin Buluştuğu Balık Eviniz “Roka Balık” Akçaabat’ta

Deniz Mutfağı Tutkunlarının Müdavimi Olduğu “Roka Balık Restaurant”, Zengin Menü Ve Lezzetli Balık Çeşitleriyle Yeni Sezon Açılışını Yaptı.

Deniz Manzarası Eşliğinde Misafirlerini Ağırlayan “Roka Balık Restaurant”, Her Bütçeye Uygun Menüsüyle Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor.

Akçaabat Salacık Mahallesi Yalı Mevkiinde Özgün Üstün Hizmet Anlayışı Ve Seçkin Menüsü İle Misafirlerini Ağırlayan “Roka Balık Restaurant”, Denize Sıfır Konumu İle Deniz Ve Balık Tutkunlarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Hizmeti, Lezzeti, Ekonomik Fiyatları Ve Manzarası İle Lezzet Tutkunlarının Uğrak Noktalarından Biri Olan “Roka Balık Restaurant”, Kalabalık Ailelerin Bir Araya Geldiği Önemli Lezzet Duraklarından.

Zengin Menüye Sahip MURAT ŞAHİN Tarafından İşletilen “Roka Balık Restaurant”, Akçaabat Salacık Mahallesi Sahil Mevkiinde Yaklaşık İki Ay Önce Hizmet Vermeye Başladı.

Modern Ve Sıcak Dekorasyonu İle Hergün Misafirlerine Hizmet Veren “Roka Balık Restaurant”, Usta Şef Ve Aşçıların Ellerinden Çıkan Lezzetli Soğuk Mezelerinin Yanı Sıra Özellikle Günlük Taze Balık Çeşitleri, Balık Izgara, Salata Ve Tatlı Çeşitleri İle Misafirlerine Keyifli Saatler Yaşatıyor.

Balık Severlerin Tutkunu Olduğu “Roka Balık Restaurant”, Uygun Fiyatları İle Balığın Tüm Çeşitlerinden Yemek İsteyenlere Hitap Ederken, Özgün Konukseverliğiyle De Misafirlerinin Gönlünde Taht Kuruyor.

rokabaliksite-019.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim