Hüseyin Örs ’Den İttifak Ziyaretleri…

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Dr.Hüseyin ÖRS Saadet Partisi ,Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti İl başkanlıklarını ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyareti Saadet Partisi İl Başkanlığına gerçekleştiren Dr.Hüseyin ÖRS burada İl başkanı Ahmet YAKUPHAN tarafından karşılandı.

Ziyaretlerle İlgili Açıklamalarda Bulunan İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Hüseyin ÖRS Şu Açıklamalarda Bulundu..

Siyasi partiler ve seçim kanununda yapılan değişiklikler milli iradenin tecellisine mani düzenlemeler ve engellerle dolu idi.

İşte bu noktada memleket meselelerine farklı bakan kendi görüşlerine göre farklı çözüm yolları öneren siyasi partilerin seçim işbirliği yapması millet iradesinin TBMM de temsil edilmesi açısından büyük önem kazanmıştır.

Bu düşünceyle Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti , İYİ PARTİ ve Saadet Partisi 24 HAZİRAN 2018 de yapılacak seçimlerde seçim işbirliği yapmıştır. Millet ittifakının milletimize hayırlar getirmesini temenni eder ülkemizin bir an önce huzur ve refaha kavuşmasını temenni ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide UZUN Tarafından Karşılandı. Toplumsal ayrışma ve kutuplaşmaya son vermek halkımızın özlediği huzur kardeşlik ve güven ortamını sağlayıp adil ve güvenli bir seçim yapılmasını sağlamak adına yapılan millet ittifakı çok önemlidir. Bu noktada verilen demokrasi mücadelesinde Cumhuriyet Halk Partisinin ’sinin yapmış olduğu katkı çok daha anlamlı olmuştur. Verilen bu zorlu demokrasi mücadelesinde ki katkıları nedeniyle Cumhuriyet halk Partisine’ Türk milleti ve demokrasi adına teşekkür ederim.Cumhuriyet Halk Partisinin nin bu süreçteki katkısı Türk demokrasi tarihine altın harflerle yazılmıştır.

Demokrat Parti  Trabzon İl Başkanı Ercan ŞILBIR Tarafından Karşılandı. “YETER SÖZ MİLLETİNDİR ”diyerek demokrasi tarihine geçen bir siyasi akımın mensuplarıyla birlikte olmaktan çok mutluyum. Demokrat partili bir ailenin çocuğu olarak burada bulunmak benim için ayrı bir önem arz etmektedir. Burada bulunan herkes benim aile fertlerimden biri gibidir. Burada kendimi misafir gibi hissetmiyorum çünkü baba ocağındayım. İnşallah Sayın Genel başkan Gültekin UYSAL beyde Afyonda millet ittifakının 1.sırasında seçilerek Demokrat Partiyi TBMM sinde temsil edecektir.

Gerçekleştirilen ziyaretlere İYİ Parti 3.sıra Milletvekili adayı Dr.Tuğba BAYRAKTAR AYDIN,İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali SAĞIR  Ortahisar  Meclis Üyesi Derviş KÖZ ve Davut ÇAKIROĞLU'da katıldı

dsc_0036-002.jpgdsc_0111.jpgdsc_0142-002.jpg670-652.gif123456---kopya-20180529114514.png

 

 

Editör: TE Bilisim