Batı Karadeniz, Orta Ve Doğu Karadeniz'in Kıyı Kesimleri  İle Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Muğla'nın Güney Kıyıları, Antalya'nın Doğu İlçeleri, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep Ve Kilis Çevrelerinde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan Duyuruya Göre, Ülke Genelinin  Parçalı Ve Yer Yer Çok Bulutlu, Batı Karadeniz, Orta Ve Doğu Karadeniz'in Kıyı  Kesimleri İle Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Muğla'nın Güney Kıyıları, Antalya'nın  Doğu İlçeleri, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep Ve Kilis  Çevrelerinin Yağışlı Olacağı Tahmin Ediliyor.

Yağışların Genellikle Yağmur Ve Sağanak, Batı Karadeniz'in İç  Kesimlerinin Yükseklerinde Karla Karışık Yağmur Ve Yer Yer Kar Şeklinde Olacağı  Öngörülüyor. Marmara'da Yer Yer Yoğun Olmak Üzere Kuzey Ege İle İç Ve Doğu  Kesimlerde  Pus Ve Sis, İç Ve Doğu Kesimlerde İse Buzlanma Ve Don Bekleniyor.

Hava Sıcaklıklarının Ülkenin İç Ve Batı Kesimlerinde Mevsim  Normallerinin Üzerinde, Doğu Bölgelerde İse Mevsim Normalleri Civarında  Seyredeceği Tahmin Ediliyor. Rüzgarın Güney Ve Doğu Yönlerden Hafif, Ara Sıra  Orta Kuvvette Eseceği Öngörülüyor.

Editör: TE Bilisim