Merkezi Trabzon’a Olan Karadeniz Hemofili Derneği, Hasta Bilinçlenmesini Uzungöl’de Yaptı. Uzman Doktorlar, Hemofilide Yeni Tedavi Yöntemlerini Anlattı.

Türkiye Genelinde En Aktif Hasta Derneği Olan Karadeniz Hemofili Derneğinin Kış Okulu Bu Yıl Uzungöl’de Yapıldı. Merkezi Trabzon’da Olan Karadeniz Hemofili Derneği; Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Rize Ve Artvin’de Faaliyet Gösteriyor. Bu Yılkı Kış Okulunda, Özellikle Genetik Müdahaleler İle Hemofilinin Tedavi Yöntemleri Anlatıldı. Bu Arada Dededen Toruna Hemofili Konulu Bir Anlatım Da Gerçekleştirildi. Toplunun Hemofiliye Bakışı Da Kış Okulunun Konuları Arasında Yer Aldı.

Karadeniz Hemofili Derneği Başkanı Prof Dr Mehmet Sönmez, Kış Ve Yaz Okullarının Çok Yararlı Bir Sosyal Aktivite Olduğunu Belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kenan Aksoy İse Derneğin Üyelerine Her Türlü Sosyal Sorumluluğu Yerine Getirdiğini Belirterek Bu Tür Eğitim Etkinliklerimiz İle Üyelerimizin Hasta Bilinci Ve Hastalık İle Korunmalı Olarak Yaşama Alışkanlıklarını Kazandırıyoruz Dedi.

123456---kopya-459.pngyesyeni-logo-final-971.png

Editör: TE Bilisim