Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Şener Pul, Trabzon’da camia olarak kenetlendiğimiz takdirde 7 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum dedi.

MHP’li Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor. Şener pul  (TÜRKAV)  Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Trabzon Şubesi başkanı Kenan Kuru’yu makamında ziyarette bulundu. Ziyarette (TÜRKAV) Trabzon yönetim kurulu üyeleride yer aldı. MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul,  eğitim camiasının yaşadığı sıkıntıları gündeme getirirken, “Bizim öncelikli hedefimiz Milliyetçi Hareketi iktidara getirmektir. Eğitimde geriye dönüp baktığınız zaman, millî Eğitim’de şuana kadar 5 bakan değiştiren AKP iktidarı ne yapacağını şaşırmış öğretmenleri, öğrencileri karmaşa içerisine sokmuşlardır. Eğer Milletvekili olursam, görevlerimden bir tanesi eğitimcilerin ve diğer vatandaşların gerekli haklarını Ankara’da korumak ve savunmak olacaktır” dedi.

İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET – ŞALPAZARI BELEDİYESİ, MHP ŞALPAZARI TEŞKİLATI –MHP SÜRMENE TEŞKİLATI

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul teşkilat ziyaretlerine bugün Şalpazarı ve Sürmene’de devam etti.

galak

İlk ziyaretini Şalpazarı belediyesine yaptı. Burada Şalpazarı belediye başkanı Refik Kurukız ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul Şalpazarı ziyaretinin sonuncusunu MHP Şalpazarı teşkilatına yaptı. Burada MHP Şalpazarı ilçe başkanı Pirağa Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Şener Pul Yoğun Programı Nedeniyle Şalpazarı’ndan ayrıldı.

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul’un bir sonraki ziyaret yeri MHP sürmene ilçe teşkilatına idi. Burada yoğun ilgi ile karşılanan Şener Pul’a tüm ilçe teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. MHP sürmene ilçe başkanı Coşkun Emirza yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Şener pul ak parti iktidarını eleştirerek “7 Haziran günü milliyetçi hareket günü olacaktır. Ülkesini, vatanını, Türk bayrağını seven her Türk vatandaşı AKP iktidarına bizlere yaşattıkları tüm olumsuzluklara karşı cevap verecektir. Diyerek sözlerine şu şekilde devam etti…

ŞENER PUL HÜKÜMETİ TOPA TUTTU

13 yıllık AKP iktidarının oluşturduğu kirlenmişliğe ve karanlık günlere son vermek için 7 Haziran seçimleri bir dönüm noktasında tek çare milliyetçi hareket partisidir.

Ekonomi çuvallamış, dış ve iç politikası iflas etmiş 13 yıllık bir iktidarla karşı karşıyayız.17-25 Aralık soruşturmalarının üzerine gidememiş, yolsuzluk, yoksulluk had safhaya tırmanmıştır. Dolar fırlamış, bütün ekonomik kaynakları tükettikleri için kriz çanları çalmaktadır..

Karanlık günler yaşatan AKP hükümeti vatandaşımızın derdine derman olacak vaziyette değildir. Kendi yandaşlarını zengin etmişlerdir. Fakir daha fakir zengin daha zengin hale gelmiştir.13 yılda %2 zengin mutlu sınıf oluşmuştur.

AKP ye 400 vekil isteyen tarafsız olması gereken, yeminle göreve gelen sayın cumhurbaşkanı bunu yaparak etik dışı davranmıştır. Cumhura baş olması gerekirken İmralı’daki caniye yoldaş olmuşlardır. Dün doğuda “Kürt sorunumuz var ”derken bugün “Kürt sorunumuz yoktur ”demektedir. Ben ilçe ilçe geziyorum vatandaşlarımız bu söylemlerden bıkmış usanmıştır. Çözümsüzlüğü çözüm zanneden AKP hükümeti çözüm üretmek yerine sorunun bir parçası haline gelmiştir. AKP hükümetini değiştirmekten başka çare kalmamıştır.

7 Haziran seçimleri bunun için bir fırsattır. Tek çare milliyetçi hareket partisidir ki 21 Mart’ta Ankara arenadaki kurultayımızın coşkusu ve heyecanı umut ışığı olmuştur. Bu umut ışığını ve heyecanı teşkilat ziyaretlerinde görmekteyim. Artık 13 yıllık AKP hükümetinin karanlık günlerinin sonu gelmiştir. Gün milliyetçi hareketin günüdür.”dedi.

IMG_7805

IMG_7809

IMG_7887

IMG_8026

Editör: TE Bilisim