AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Partili belediyelerin ‘Hakka ve halka hizmette’ hizmet kervanın ak yüzünü temsil ettiğini belirterek “Yeni kurulan Ortahisar Belediyemiz, kısa sürede kuruluşunu tamamladı, hizmetleri ile ilçenin kaderinde önemli rol oynamaya başladı” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Usta, İrfan Çelik, Fatih Solak, Alper Bektaş, Ali Faik Hacıoğlu ve Arzu Yalçınalp, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.

AK Parti iktidarının halka ve hakka hizmetinde belediyelerin çok önemli bir misyon üstlendiğini belirten Başkan Revi, “Belediyelerimiz partimizin, hizmet anlayışımızın, kimsesizlerin kimsesi şiarımızın ak yüzünü temsil eder. Trabzon’da son seçimlerde halkımızın ezici çoğunluğu partimizin adaylarını tercih etti” diye konuştu.

AK Partili belediyelerin ve başkanlarının da halkın desteği ve teveccühünün bilincinde olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Yeni kurulan belediyeler ile Ortahisar’ı kıyasladığımızda, Ortahisar kısa zamanda her anlamda kurumsal yapısını şekillendirdi, hizmetlerini hayata geçirdi. Kurumsal yapı oluşana dek belli sıkıntılar yaşandı fakat bu sıkıntılar kısa sürede çözümlendi. Bu açıdan Genç’i ve ekibini takdirle izliyoruz. Ortahisar Belediyemiz birçok il belediyesinden daha büyük bir hizmet alanına hitap ediyor” şeklinde konuştu.

Başkan Revi, konuşmasında Ortahisar Belediyesi’nin uzun, kısa ve acil yatırım planlarıyla şehrin ve ilçenin kaderini olumlu yönde belirleyecek bilgi birikim ve aksiyona sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Genç de çalışmalarında mesai gözetmeden görev bilincinde olduklarını ifade ederek Revi başkanlığındaki il yönetiminin ziyaretinden memnun kaldıklarını belitti. Partisinin il yönetimine belediyesinin çalışmaları hakkında kısa bir brifing veren Genç, hizmetlerin aksamadan vatandaşın emrine sunulması için belediye bazında seferberlik ilan ettiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim