Hava Durumuna Dikkat! Yağışlar Günlerce Sürecek…

Türkiye Bugünden İtibaren Sağanak Yağışların Etkisi Altına Giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yayınlanan Tahmin Haritasına Göre Bugün Yurdun Batısından Başlayacak Yağışlar Hafta Sonu Da Dahil Olmak Üzere Günlerce Birçok Bölgeyi Etkileyecek. İşte Hava Durumuna Dair Tahminler...

Türkiye Güneşli Günlerin Ardından Sağanak Yağışların Etkili Olacağı Bir Döneme Giriyor. Bugün Kendisini Göstermeye Başlayacak Olan Yağışlı Hava Dalgası Hafta Sonu Da Dahil Olmak Üzere Tüm Yurdu Etkileyecek.

GÜNLERCE SÜRECEK

Meteoroloji’nin Tahmin Haritasına Göre Yağışlar Günlerce Sürecek Ve Yurdun Büyük Bölümünde Kendisini Gösterecek.

KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Ülkemiz Genelinin Parçalı Ve Yer Yer Çok Bulutlu, Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Ve Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri (Bayburt Hariç), Doğu Anadolu'nun Doğusu İle Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta, Adana, Osmaniye, K. Maraş, Hatay Ve Samsun Çevrelerinin Aralıklı Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor. Yağışların Batı Ve Orta Karadeniz'in İç Kesimleri, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Edirne Ve Kırklareli Çevrelerinde Yerel Olmak Üzere Kuvvetli Olması Bekleniyor.

b-427.jpg

Editör: TE Bilisim