Hasan Kurt’un Kaleminden “Akçaabat’ta  Son Durum”

Birkaç Gün Önce Trabzon’un İlçelerindeki Son Durumu Yüzeysel Olarak Aktarmış Ve Yerel Seçimde Bazı İlçelerin Muhalefet Partilerine Geçme İhtimalinin Yüksek Olduğunu Belirtmiştik. Akçaabat’ta Muhalefetin Güçlü Olduğu İlçelerden Biri. Akçaabat’taki Siyasi Gelişmeleri Yakından Takip Eden Gazeteci Cengiz Bölükbaşı, ‘Akçaabat’ta 25 Yıllık Şefik Türkmen Hâkimiyeti Yıkılmak Üzere’ Dedi.

Şefik Türkmen ANAP Ve AK Parti’den Tam 5 Dönem Belediye Başkanlığı Yapmış Bir İsim. Bölükbaşı, İYİ Parti Adayı Osman Akbulut’a AK Parti Ve MHP’den De Destek Geldiğini Öne Sürdü Ve Şöyle Dedi:

‘Osman Akbulut’a İlçenin Hemen Her Bölgesinden Destek Var. Akbulut Bana Gelen Bilgilere Göre Belediye Meclis Listesini De Karma Yapıyor. Ayrıca MHP’lilerin Büyük Çoğunluğu Akbulut’a Oy Verecekler. Benim Gözlemim, Bu Gidişle Osman Akbulut’un İpi Göğüsleyeceği Şeklinde’.

İlçenin Tanınmış Bir Başka Gazetecisi İse, AK Parti’de Küskünler Ve Kırgınlar Olmasına Rağmen Hala Güçlü Olduğunu, Akçaabat Kökenli Milletvekillerinin Partiyi Toparlayabileceklerini Söyledi.

Kaynak:Kuzey Ekspres / Hasan Kurt

Editör: TE Bilisim