TRT 1’in lokomotif dizilerinden biri olma özelliği taşıyan “Hangimiz Sevmedik” her izleyicinin kendisinden bir şeyleri görebileceği ya da yaşadığı yaşayacağı olaylarla dolu. Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Selen Soyder, Can Yaman ve Mehtap Bayri’nin üstlendiği dizide 12.bölüme gelindi. Türk toplumuna örnek dizilerden biri olarak dikkat çeken “Hangimiz Sevmedik” BSK YAPIM tarafından hazırlanıyor. TRT yönetiminin uzun soluklu aile yapısına örnek dizilere verdiği destek bütün hızıyla devam ediyor. Bu yoldan hareketle “Hangimiz Sevmedik” ekibi büyük bir sorumluluk ve ciddiyetle işlerine devam ediyorlar. Bir Yeşilçam hatırası “Hangimiz Sevmedik gerek kaliteli oyuncuları gerek senaryosu ile benimsenmesinin yanı sıra kaliteli müziği ile izleyenlerden tam not alıyor. Her hafta heyecan limitini yükselten dizinin Pazartesi 20.00 de yayınlanacak yeni bölümünde olaylar şöyle gelişiyor.

Hale’nin tehdidi yüzünden Itır boşanma davasını geri çekmekten vazgeçince Tarık büyük bir şok yaşar ve adeta yıkılır.

Ünlü markanın Şener’in mavi kahvesine talip olmasının ardından yaşanan şaşırtıcı olay kahveye sürpriz bir ismin talip olmasına neden olur.

Tarık’a gelen sürpriz bir mail Itır ve Tarık arasındaki kırgınlığın perçinlenmesine neden olur.

Adile’den Ayşen’i bir kez daha isteyen Şener yine olumsuz cevap alınca daha fazla dayanamaz. Adile ve Münir’e rağmen Ayşen’e söz yüzüğü takar.

Şener ve Ayşen’in sürpriz sözü mahallede şok etkisi yaratırken Itır ve Tarık’ın arasında yaşananlar iyiden iyiye çıkmaza girmeye başlamıştır. Fakat Itır’ın Tarık’tan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE  

Yapımcılar     : Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım                        : BSK YAPIM

Yönetmen      : Metin Balekoğlu

Senaryo          : Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik             : Günay Uysal

Oyuncular     : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam) Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol) Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel ) Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler) Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney ) Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) Ersin Arıcı (Sami )    

Konuk Oyuncular : Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Yayın Kanalı : TRT 1

Yayın Günü : 31 Ekim  2016 Pazartesi saat : 20.00

123456---kopya-020.pngyesyeni-logo-final-530.png

 

 

Editör: TE Bilisim