İsmini Müslüm Gürses’in şarkısından alan TRT 1’in bir Yeşilçam hatırası dizisi Hangimiz Sevmedik’te bu hafta büyük sürprizler var.

Her hafta hem konularıyla hem karakterleriyle Yeşilçam’a göndermeler yapan dizi özlenen o eski mahalle yaşamının sıcaklığını izleyiciye aktarıyor. İzleyiciden çok güzel yorumlar alan dizinin her bölümünde gülerken ağlatan, ağlarken güldüren her duyguyu yaşatan dizi  olarak anılıyor.

24 Ekim Pazartesi günü 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümde büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor.

İzmir’e gitmek için yola çıkan Tarık’ı bu kararından kimse vazgeçirememişken kim geri dönmesine etken oluyor?

Kalp krizi geçiren Adile hayati tehlikeyi atlatıyor mu?

Tarık’ın karısı Itır’a büyük sürprizi ne?

Hepsi Pazartesi yayınlanacak olan yeni bölümde cevap buluyor.

11.BÖLÜM ÖZETİ

Tarık’ın İzmir’e gitmesine Adile’nin yorgun kalbi dayanamaz ve fenalaşır. Mahalleli onu hastaneye kaldırır.

Tarık’ın bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık’la konuşur ve İzmir’e gitmemesi için ikna eder. Tarık soluğu hemen karısının yanında alır.

Tarık ve Itır mahalleye geldiklerinde hiç kimse yoktur. Feridun’dan Adile’nin fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrenirler.

Diğer yandan çok ünlü bir kahve markası Şener’in mavi kahvesine talip olur. Ancak mavi kahvenin hiç hesaba katılmamış bir özelliği vardır.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yapımcılar     : Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım             : BSK YAPIM

Yönetmen       : Metin Balekoğlu

Senaryo          : Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik              : Günay Uysal

Oyuncular      : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam) Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol) Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel ) Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler) Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney ) Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular : Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Yayın Kanalı  : TRT 1

Yayın Günü    : 24 Ekim  2016 Pazartesi saat : 20.00

yesyeni-logo-final-510.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim