TRT 1’in sevilen dizisi bir Yeşilçam hatırası “Hangimiz Sevmedik” Pazartesi günleri 20.00’de izleyiciye özlenen o Yeşilçam sıcaklığını taşımaya devam ediyor.

Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri gibi dev oyuncuların yer aldığı dizide dikkat çeken genç oyuncular da performansları ile göz dolduruyor.

Gül Onat’ın canlandırdığı Adile karakterinin gençliğini oynayan Nergis Taşyürek, mahallenin berberi Sami’yi canlandıran Ersin Arıcı ve Selen Soyder’in oynadığı Itır karakterinin kardeşi Tuncay’ı canlandıran Batuhan Uçar dizideki performansları ile izleyiciden tam not aldı.

Oyunculuğa gönül veren ve ilk deneyimlerini Hangimiz Sevmedik dizisinde yaşayan genç oyuncuların oyunculuk eğitimleri sağlam bir kuruma dayanıyor. Alanında önemli bir kurum olan Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinden mezunlar.

Hangimiz Sevmedik dizisinde usta oyuncularla oynamaları için fırsat bulan gençler Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinden aldığımız sağlam eğitimin yanı sıra dizide dev isimlerle yan yana olarak onlardan çok şey öğreniyoruz. Hepsi birbirinden usta isimler bizim hocamız; Hangimiz Sevmedik bizim ikinci okulumuz diyorlar.

10 Ekim Pazartesi günü 9.bölümü ile ekrana gelecek olan Hangimiz Sevmedik’in yeni bölümünde olaylar şöyle gelişmekte.

Gerçeği öğrendiğini söyleyen Adile’nin duyguları bir kez daha karma karışık olacaktır.  Fakat Münir her şeyden bir haberdir.

Şener’in kahvelerinden zehirlendiğini düşünen mahalleli Şener’e büyük tepki gösterir. Bu durum Şener’in hiç beklenmedik bir tavır sergilemesine neden olacaktır.

Annesi ile Münir’in aşkını hazmedemeyen Tarık boşanma davasını açar. İzmir’e gitmeye karar verir. Muayenehane de yerini sürpriz bir isme bırakacaktır.

Adile Itır’la önemli bir konu için bir araya gelir.  Tarık’ın açtığı boşanma davası ile sarsılan Itır Adile’nin söyledikleri ile daha da beter olacaktır.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yapımcılar: Çağrı Bingüller – Başak Bingüller,Yapım: BSK YAPIM,Yönetmen: Metin Balekoğlu,Senaryo         : Alphan Dikmen – Başak Angigün,Müzik: Günay Uysal

Oyuncular     : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam) Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol) Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel ) Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler) Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney ) Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular: Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Yayın Kanalı : TRT 1

Yayın Günü : 10 Ekim 2016 Pazartesi saat: 20.00

yesyeni-logo-final-454.png

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim