Yayınlandığı günden beri izleyiciden çok güzel tepkiler alan TRT 1’in bol kahkahalı sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik her Pazartesi izleyicisine özlenen eski mahalle yaşamının sıcaklığını taşımaya devam ediyor.

Hangimiz Sevmedik dizisi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlardan anlaşılan gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile her yaştan izleyiciyi kendisine çekiyor.

Üniversiteli gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği Hangimiz Sevmedik oyuncuları bir çok üniversiteden söyleşiye katılmak için davet almakta. Gençlerin yoğun ilgisinden memnun olan Hangimiz Sevmedik’in sevilen usta oyuncuları yoğun set çalışmalarına göre uygun zaman ayarlayıp onlarla bir araya gelmek için sabırsızlanıyor.

Sevilen dizinin 17 Ekim Pazartesi yayınlanacak olan bölümünde olaylar şöyle gelişmekte;

Tarık Münir ile geçmişte olanları konuşmaya kararlıdır. Ancak o sırada Süleyman’ın Şener’i tutuklaması ve sokakta yaşanan hengame buna engel olur.

Tarık’ın açtığı boşanma davası ile sarsılan Itır üstüne Adile’den Tarık’ın Hale’ye aşık olduğunu ve Adile’nin onları evlendirmek istediğini duyunca yıkılır.

Itır ile Tarık’ın evli olduğunu öğrenen Hulusi ve İhsan tüm mahalleli ile bu evliliği kurtarmak için seferber olur. Öte yandan Şener ve Ayşen’in de bu konuda farklı bir planı vardır.

Mahallelinin zehirlenmesinde suçu olmadığı anlaşılan Şener’e Hulusi kahve büfesini geri verir. Şener markasını duyurabilmek için değişik ve özel  bir kahve yapmak üzere kolları sıvar.

Tarık’a İzmir’deki hastaneden olumlu cevap gelmiştir. İzmir’e gitmek için yola koyulur.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yapımcılar     : Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım             : BSK YAPIM

Yönetmen       : Metin Balekoğlu

Senaryo          : Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik             : Günay Uysal

Oyuncular      : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam) Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol) Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel ) Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler) Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney ) Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular : Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Yayın Kanalı  : TRT 1

yesyeni-logo-final-485.png

Editör: TE Bilisim