TRT 1’in Bol Kahkahalı Dizisi Bir Yeşilçam Hatırası Hangimiz Sevmedik Her Hafta Konularıyla Yeşilçam’a Göndermeler Yaparken Diğer Yandan Da Özlenen Mahalle Yaşamının Sıcaklığını Yansıtmaya Devam Ediyor.

Başrollerini Can Yaman , Selen Soyder , Altan Erkekli , Gül Onat , Cengiz Bozkurt Ve Mehtap Bayrı’nın Paylaştığı Dizi 5 Aralık Pazartesi 20.00’de 17.Bölümü İle Ekrana Gelecek.

Bu Bölümde Usta Oyuncu Ferdi Akarnur Kadroya Konuk Oyuncu Olarak Dahil Oluyor. Geçtiğimiz Hafta Ağva’da Gerçekleşen Çekimlerde Adile Ve Münir Karakterini Canlandıran Gül Onat İle Altan Erkekli’ye Eşlik Eden Ferdi Akarnur Canlandırdığı Karakter İle Diziye Ayrı Bir Renk Katmış Oldu.

Pazartesi Yayınlanacak Olan Yeni Bölümde Olaylar Şöyle Gelişmekte:

Herkes Kayıp Olan Adile İle Münir’i Merak Ederken Onların Keyfi Yerindedir. Anne Babalarının Onlara Nisbet Yapmak İçin Tatile Çıktığını Öğrenen Çocuklar Adile Ve Münir’e Yokluklarında Nasıl Ayakta Duracaklarını Göstermeye Kararlıdırlar. Onların Yokluğunda Herkes İş Dağılımı Yaparlar. Şener Kahvehaneye Göz Kulak Olacaktır. Hatta Baba Yadigarı Kahvehaneyi Kara Geçirmek İçin Yepyeni Bir Planı Vardır. Tarık Ve Itır Hem Evleri Çekip Çevirmenin Hem De Aile Bireylerini Kontrol Altında Tutmanın Hiç De Kolay Olmadığını Kısa Zamanda Anlayacaklardır.

Öte Yandan Perran Şevket’e Ruhunun Yaşlı Ve Sıkıcı Olduğunu Söyleyerek Hayatının Hatasını Yapar. Şevket Gençleşmek İçin Harekete Geçer.

Sandal Kıyıya Vurduktan Sonra Bir Otele Sığınan Adile Ve Münir Hallerinden Memnundurlar. Münir Burada Adile’ye 36 Yıl Önce Neden Ortadan Kaybolduğunu Anlatmaya Karar Verir.

Emel İle İlyas Yemek Yemek İçin Sözleşir . Ama Hiç Olmadık Kişilere Yakalanırlar.

Itır’a Karakoldan Gelen Telefon Herkesi Şaşkına Çevirir. Hiç Beklenmedik Bir Nedenle Adile Ve Münir Karakola Düşmüşlerdir.

Hangimiz Sevmedik Künye

Yapımcılar     : Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım                        : Bsk Yapım

Yönetmen      : Metin Balekoğlu

Senaryo          : Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik             : Günay Uysal

Oyuncular     : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil)Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam)Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol)Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel )Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler)Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney )Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir)Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir)Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular: Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Bölüm Konuk Oyuncusu: Ferdi Akarnur

Yayın Kanalı : TRT 1

Yayın Günü : 5 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 20.00

123456---kopya-180.pngyesyeni-logo-final-689.png

 

Editör: TE Bilisim