Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Selen Soyder ve Can Yaman gibi usta oyuncuların yer aldığı ''Hangimiz Sevmedik'', 15 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle Reytinglerde AB izleyici gurubunda birinci oldu.

İlk bölümü 15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı gece ekrana gelen ‘’Hangimiz Sevmedik’’, 15 Ağustos akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle izleyicilerin beğenisini topladı.

AB gurubunda 3,59 izlenme oranıyla büyük başarı yakalayarak ikinci bölümünde zirveye çıktı. ABC gurubunda da büyük başarı yakalayan ‘’Hangimiz Sevmedik’’ , tüm diziler arasında en çok izlenen dizi oldu.

 Dizi; televizyon ekranlarında yakaladığı başarının yanı sıra sosyal gündemine de damga vurarak, Twitter Türkiye gündeminde de birinci oldu.

 BSK Yapım tarafından hazırlanan, senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor.

Adile ve Münir’in 36 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtan dizi, özlenen Yeşilçam sıcaklığını televizyonlara taşıyacak.

‘’Hangimiz Sevmedik’’ her Pazartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında...

yesyeni-logo-final-220.png

 

Editör: TE Bilisim